Uber Eats start in Delft en Rijswijk


Bezorgdienst – De bezorgdienst Uber Eats is vandaag van start gegaan in Delft en Rijswijk. Naast een divers aanbod van lokale restaurants kunnen ook liefhebbers van McDonald’s voortaan via McDelivery bestellen en de producten laten bezorgen, omdat beide partijen samenwerken. Inwoners van Delft en Rijswijk kunnen door de start van de bezorgdienst dagelijks tussen 11.00 uur ‘s ochtends en 23.00 uur ‘s avonds kiezen uit de maaltijden van diverse lokale restaurants. En dus ook de producten van McDonald’s. De fastserviceketen werkt namelijk exclusief samen met Uber Eats. “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de UberEats-app”, laat Aukeline Tolman, General Manager UberEats Nederland, weten. Lokale bedrijven In de Uber Eats app vinden Delvenaren en Rijswijkers een divers aanbod aan maaltijden, variërend van verse sapjes en poké bowls tot aan Indonesische specialiteiten. Aanbieders zijn naast McDonald’s lokale restaurants als Pokay, Il Tartufo, Il Peperoncino, Hoogenboom vis & snacks, The Bazar, Toko Redjeki en Angie's Juice Bar. Happy Tosti Wibe Smulders, eigenaar van Happy Tosti over de samenwerking met Uber Eats: ”Dankzij de technologie van Uber Eats kunnen wij onze klantenkring uitbreiden en nog meer mensen laten genieten van onze tosti-creaties, wat ons zal helpen ons doel te realiseren.” Voor 2023 wil Smulders met zijnHappy Tosti minimaal 500 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan hebben geholpen. Bron: @FoodClicks Bezorgdienst – De bezorgdienst Uber Eats is vandaag van start gegaan in Delft en Rijswijk. Naast een divers aanbod van lokale restaurants kunnen ook liefhebbers van McDonald’s voortaan via McDelivery bestellen en de producten laten bezorgen, omdat beide partijen samenwerken. Inwoners van Delft en Rijswijk kunnen door de start van de bezorgdienst dagelijks tussen 11.00 uur ‘s ochtends en 23.00 uur ‘s avonds kiezen uit de maaltijden van diverse lokale restaurants. En dus ook de producten van McDonald’s. De fastserviceketen werkt namelijk exclusief samen met Uber Eats. “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de UberEats-app”, laat Aukeline Tolman, General Manager UberEats Nederland, weten. Lokale bedrijven In de Uber Eats app vinden Delvenaren en Rijswijkers een divers aanbod aan maaltijden, variërend van verse sapjes en poké bowls tot aan Indonesische specialiteiten. Aanbieders zijn naast McDonald’s lokale restaurants als Pokay, Il Tartufo, Il Peperoncino, Hoogenboom vis & snacks, The Bazar, Toko Redjeki en Angie's Juice Bar. Happy Tosti Wibe Smulders, eigenaar van Happy Tosti over de samenwerking met Uber Eats: ”Dankzij de technologie van Uber Eats kunnen wij onze klantenkring uitbreiden en nog meer mensen laten genieten van onze tosti-creaties, wat ons zal helpen ons doel te realiseren.” Voor 2023 wil Smulders met zijnHappy Tosti minimaal 500 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan hebben geholpen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen

Formulenieuws –McDonald’s biedt vanaf 27 februari een Happy Meal voor volwassenen. Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.  Het McDonald’s Happy Meal voor volwassenen is uitsluitend als App Exclusive verkrijgbaar...

Lees bericht




McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht


McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid