UMP Horeca en Hospitality Heroes gaan samen

De diensten van Hospitality Heroes

Samenwerking - De horeca-uitzendbureaus UMP Horeca en Hospitality Heroes gaan per 1 januari 2019 verder onder één naam: Hospitality Heroes. Beide uitzendorganisaties, gespecialiseerd in het leveren van horecapersoneel, waren al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor deze samenwerking.

Horecapersoneel, dat goed en gastvrij is, is tegenwoordig steeds moeilijker te vinden. Om de toenemende vraag vanuit de markt naar goed personeel toch zo snel mogelijk te kunnen bedienen zijn beide partijen samen gegaan. Door deze fusie wil Hospitality Heroes ook in de toekomst blijven voldoen aan kwalitatief goed horecapersoneel.

Door de samenvoeging worden de locaties van Amsterdam en Utrecht uitgebreid met de vestiging in Huizen. UMP Horeca in Huizen is al twaalf jaar actief in en om ’t Gooi. “De kracht van de samenwerking is de combinatie van onze twee werelden; een jong en vooruitstrevend bureau en een zeer ervaren en al jarenlang toonaangevende speler in de markt”, aldus Maarten van Steenbergen, operationeel directeur Hospitality Heroes.

De partijen achter Hospitality Heroes selecteren en trainen het personeel eerst zelf voordat de mensen worden ingezet. Dagelijks worden op die manier vanuit de vestigingen in Amsterdam en Utrecht personeel uitbesteed aan de hotels, restaurants, partycateraars en evenementen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek