United Food Concepts breidt uit naar Hongarije

VanChefs is een van de drie online platforms van United Food Concepts

Expansie - Op dinsdag 7 november lanceert United Food Concepts, de online aanbieder van chefs, foodtrucks en cateringservices, een nieuwe locatie in Hongarije. In de centrale markthal van Boedapest opent het bedrijf een evenementenlocatie met een kantoor.

Vanuit de locatie worden de Hongaarse websites doorontwikkeld en wordt de evenementenlocatie verhuurd voor feesten en partijen. “De Hongaarse markt ligt wijd open en biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers”, concludeert Tim De Visser, oprichter van United Food Concepts. “Het viel mij op hoeveel Nederlandse multinationals hun Shared Service Centers in Hongarije hebben gevestigd en ik ontdekte het hoge gastronomische niveau in het land. Reden om hier te beginnen”.

Internationaal

United Food Concepts is straks niet alleen in Nederland en Hongarije actief maar ook in Vlaanderen. Volgend jaar is United Food Concepts van plan om ook uit te breiden naar Wallonië, Brussel en Luxemburg

United Food Concepts maakt en exploiteert online platforms voor het aanbieden van catering. Zij voert deze activiteiten uit met 3 merken/platforms, te weten; ChefPlaza, VanChefs en The Food Convoy. Het bedrijf is opgericht in 2014.

Bron: United Food Concepts

Auteur: Steffen van Beek