Unox breidt vegetarisch assortiment verder uit

Pixar-beeld uit de animatiecommercial van de nieuwe vegetarische productlijn van Unox

Vegetarisch - Unox gaat het vegetarische assortiment verder uitbreiden naar elf producten. Na de Vegetarische Rookworst volgen nu ook vegetarische varianten van stoofpotjes, paté, erwtensoep en de knakworsten.

Volgens het voedingscentrum kiest 55% van alle Nederlanders ervoor om drie of meer dagen geen vlees te eten bij de warme maaltijd. Met de introductie van vegetarische producten wil Unox inspelen op die ontwikkeling naar meer vleesvervangers. Thijs Sleddering, Marketing Manager Unox: “Met deze nieuwe vegetarische producten kunnen wij nu ook de mensen die geen vlees of wat minder vlees willen eten voorzien van onze producten”.De bestaande vegetarische productlijn met de rookworst en de gehacktballetjes en groente- en tomatensoep, wordt uitgebreid met diverse vegetarische stoofpotjes in de smaken kip, rund en ragout, paté, erwtensoep en de bekende ‘Knaks’

Commercial

Voor de introductie van de nieuwe vegetarische producten ontwikkelde Unox een pixar-achtige geanimeerde merkfilm. In de hoofdrol speelt Anna, dochter uit een hardwerkend slagersfamilie, die tijdens het buitenspelen op het idee komt om de traditionele rookworst bij het avondeten om te wisselen voor de vegetarische variant van Unox. Hiermee wil het merk laten zien dat traditie en verandering samengaan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek