Utrechtse Bakkerswinkel start restaurant met kaasfondue


Formulenieuws - Bakkerswinkel in Utrecht opent het eerste kaasfonduerestaurant in de Domstad, De vestiging aan de Wittevrouwenstraat gaat op donderdag 4 oktober open, zo wordt gemeld op de website van de bakkerijwinkel. Het restaurantdeel voor de fondue komt in van de twee – recent verbouwde – werfkelders van het pand. In een reactie aan website DUIC legt eigenaar Ton Geelhoed uit dat het idee voor het fonduerestaurant spontaan is ontstaan. “Een medewerker had een groot stuk brood uitgehold en daar kaas in gegoten. Ze zat er met vrienden in de tuin lekker uit te lepelen en stuurde mij een foto. Dat zag er zo goed uit,” meldt hij in het webartikel van DUIC. Fonduen als kerstdiner of in de wintermaanden rondom de wintersport is niet onbekend in Nederland, maar restaurants die zich specifiek richten op de fondue zijn betrekkelijk schaars. Bron: DUIC/@FoodClicks Formulenieuws - Bakkerswinkel in Utrecht opent het eerste kaasfonduerestaurant in de Domstad, De vestiging aan de Wittevrouwenstraat gaat op donderdag 4 oktober open, zo wordt gemeld op de website van de bakkerijwinkel. Het restaurantdeel voor de fondue komt in van de twee – recent verbouwde – werfkelders van het pand. In een reactie aan website DUIC legt eigenaar Ton Geelhoed uit dat het idee voor het fonduerestaurant spontaan is ontstaan. “Een medewerker had een groot stuk brood uitgehold en daar kaas in gegoten. Ze zat er met vrienden in de tuin lekker uit te lepelen en stuurde mij een foto. Dat zag er zo goed uit,” meldt hij in het webartikel van DUIC. Fonduen als kerstdiner of in de wintermaanden rondom de wintersport is niet onbekend in Nederland, maar restaurants die zich specifiek richten op de fondue zijn betrekkelijk schaars. Bron: DUIC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid