Vakbeurs Foodspecialiteiten groter dan ooit

Beurzen - De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die maandag 30 september en dinsdag 1 oktober wordt gehouden in Expo Houten (NL), is dit jaar groter dan ooit. De verschuiving van de tweedaagse beurs naar de maandag en dinsdag, deze editie voor de tweede keer, heeft de beurs geen windeieren gelegd.

De verschuiving zorgde vorig jaar al voor veel positieve geluiden van standhouders en winkeliers. Reden waarom de beurs deze keer weer op de maandag en dinsdag is en er ook weer meer aanmeldingen zijn. Op de beursvloer een groot (internationaal) aanbod uit meer dan 20 landen. De beurs geldt als inspiratiebron voor kaaswinkels, foodspecialiteitenwinkels, slagers, poeliers, biologische speciaalzaken, slijters, wijnwinkels, maar ook voor (luxere) horeca, cateringbedrijven, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en kookwinkels.

Naast een noviteitenstand gelijk in het begin van de beurs, worden er ook kerstpakketten gepresenteerd. Deze zijn gemaakt door foodspecialisten, die strijden om de titel ’Mooiste kerstpakket 2019’. In hal 1 zijn bovendien alle standhouders met een marktkraam gecentraliseerd op een marktplein. Verder vinden de kaaskeuringen plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) én Buitenlandse Kaas Keur Concours.

Bezoeken

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis toegankelijk. Tickets zijn te bestellen op: registratie.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

Auteur: Steffen van Beek