Van der Valk test roomserviceapp ‘tegen frustratie hotelgasten’
ICT - Hotel- en restaurantketen Van der Valk gaat in augustus de app van Startupbootcamp-starter MyStay testen. MyStay koppelt hotels aan hun gasten door middel van een smartphone-app die snel inchecken mogelijk maakt, roomservice verzorgt en gasten tijdens hun verblijf informeert. Dat heeft Van der Valk vrijdag bekend gemaakt op de Demo Day Smart City & Living in Amsterdam en waarover Emence bericht. Volgens medeoprichtster Pavlína Zychová neemt de app veel frustratie bij hotelgasten weg. “Iedereen kent de stress als je vlucht vertraging heeft en je het hotel wilt waarschuwen. Onze app waarschuwt niet alleen het hotel, maar geef je bijvoorbeeld ook opties voor vervoer”, zegt ze tegen Emence. Voordeel voor deelnemende hotels is dat ze meer inzicht krijgen in klantdata. Het Tsjechische bedrijf rolt de app nu voor het eerst buiten de eigen landsgrenzen uit, waarbij Van der Valk de applicatie voorlopig exclusief mag testen. MyStay was drie maanden lang onderdeel van het acceleratorprogramma van Startupbootcamp. Bron: Emence/@FoodClicks
ICT - Hotel- en restaurantketen Van der Valk gaat in augustus de app van Startupbootcamp-starter MyStay testen. MyStay koppelt hotels aan hun gasten door middel van een smartphone-app die snel inchecken mogelijk maakt, roomservice verzorgt en gasten tijdens hun verblijf informeert. Dat heeft Van der Valk vrijdag bekend gemaakt op de Demo Day Smart City & Living in Amsterdam en waarover Emence bericht. Volgens medeoprichtster Pavlína Zychová neemt de app veel frustratie bij hotelgasten weg. “Iedereen kent de stress als je vlucht vertraging heeft en je het hotel wilt waarschuwen. Onze app waarschuwt niet alleen het hotel, maar geef je bijvoorbeeld ook opties voor vervoer”, zegt ze tegen Emence. Voordeel voor deelnemende hotels is dat ze meer inzicht krijgen in klantdata. Het Tsjechische bedrijf rolt de app nu voor het eerst buiten de eigen landsgrenzen uit, waarbij Van der Valk de applicatie voorlopig exclusief mag testen. MyStay was drie maanden lang onderdeel van het acceleratorprogramma van Startupbootcamp. Bron: Emence/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Alide van Toor beoogd opvolger Frans van Rooij bij Profri
Benoeming – Alida van Toor (1965) is voorgedragen als beoogd voorzitter van Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Zij volgt daarmee Frans van Rooij op die terugtreedt als voorman van de vakvereniging. Van Toor was van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk.
Lees berichtOrbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered
Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.
Lees berichtDunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’
Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.
Lees berichtNieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub in Carlton Oasis
Horecaconcept - Carlton Oasis in Spijkenisse heeft onlangs het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub geopend. Het hotel deelde de nieuwe horeca-ervaring met gasten en lokale bewoners.
Lees berichtVan der Valk neemt meerderheidsbelang in Dunkin’
Formulenieuws - Van der Valk International (VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. VDVI ziet de deelneming als een belangrijke stap in het verder verbreden van de hospitality dienstverlening. Voor Dunkin’ in Nederland en België betekent de samenwerking een fase van verdere groei.
Lees berichtLatijns-Amerikaans restaurant Selva opent in nhow Amsterdam RAI
Hotel – Een nieuw culinair hoogstandje op de 24e verdieping van het designhotel nhow Amsterdam RAI heeft de deuren geopend. Deze culinaire bestemming draagt de naam Selva en is een ode aan het regenwoud en een creatieve samensmelting van Minor Hotels en Younique Concepts.
Lees bericht