Van Dobben breidt uit met vier ‘Meesterlijcke’ croquetten en bitterballen


Snacks - Croquettenmerk Van Dobben heeft onder de naam Meesterlijcke een range van vier nieuwe croquetten en bitterballen geïntroduceerd. De officiële lancering vond plaats in Bar Friterie Bistro Gare du Sud in Utrecht. Het nieuwe assortiment bestaat uit een rundvleescroquet en -bitterbal bereid met biologisch rundvlees, geselecteerde ‘VOC’-specerijen en Kesbeke Amsterdamse ui en een Kaascroquet en -bitterbal bereid met Hollandse Goudse kaas en Franse grove mosterd. Van Dobben haalde naar eigen zeggen de inspiratie voor de snackproducten uit een samenwerking met de eigenaren van Gare du Sud en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt. Met de range meer exclusieve snackproducten speelt het merk in op een toenemende consumentenvraag naar verrassende smaken met bijzondere verhalen. Onderscheidend Horecaondernemers hebben grote behoefte aan onderscheidend vermogen en zijn hiervoor op zoek naar producten om consumenten te verleiden en te verrassen. “Klassiekers als de kroket en bitterbal hebben wij op onze kaart, maar wij willen onze gasten graag bijzondere niet alledaagse smaakbelevingen serveren”, zeggen Joris en Kasper Visser, eigenaren van Pickles Burgers & Wines en Gare du Sud. “We zien een toenemende vraag naar smaken die een verhaal en beleving hebben. In speciale samenwerking met Van Dobben hebben wij richting gegeven aan deze croquetten en bitterballen om daarmee invulling te geven aan onze ideeën. Vandaar ook dat wij de eerste zijn die deze nieuwe producten gaan serveren.” Met de producten onder Van Dobben Meesterlijcke richt Van Geloven zich met name op foodservicelocaties die op zoek zijn naar bijzondere producten om gasten mee te verleiden en verrassen. Bron: @FoodClicks Snacks - Croquettenmerk Van Dobben heeft onder de naam Meesterlijcke een range van vier nieuwe croquetten en bitterballen geïntroduceerd. De officiële lancering vond plaats in Bar Friterie Bistro Gare du Sud in Utrecht. Het nieuwe assortiment bestaat uit een rundvleescroquet en -bitterbal bereid met biologisch rundvlees, geselecteerde ‘VOC’-specerijen en Kesbeke Amsterdamse ui en een Kaascroquet en -bitterbal bereid met Hollandse Goudse kaas en Franse grove mosterd. Van Dobben haalde naar eigen zeggen de inspiratie voor de snackproducten uit een samenwerking met de eigenaren van Gare du Sud en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt. Met de range meer exclusieve snackproducten speelt het merk in op een toenemende consumentenvraag naar verrassende smaken met bijzondere verhalen. Onderscheidend Horecaondernemers hebben grote behoefte aan onderscheidend vermogen en zijn hiervoor op zoek naar producten om consumenten te verleiden en te verrassen. “Klassiekers als de kroket en bitterbal hebben wij op onze kaart, maar wij willen onze gasten graag bijzondere niet alledaagse smaakbelevingen serveren”, zeggen Joris en Kasper Visser, eigenaren van Pickles Burgers & Wines en Gare du Sud. “We zien een toenemende vraag naar smaken die een verhaal en beleving hebben. In speciale samenwerking met Van Dobben hebben wij richting gegeven aan deze croquetten en bitterballen om daarmee invulling te geven aan onze ideeën. Vandaar ook dat wij de eerste zijn die deze nieuwe producten gaan serveren.” Met de producten onder Van Dobben Meesterlijcke richt Van Geloven zich met name op foodservicelocaties die op zoek zijn naar bijzondere producten om gasten mee te verleiden en verrassen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



Jan Aaltzen Linde (Van Geloven):  ‘Leverbetrouwbaarheid is grootste prioriteit’

Interview - De gehele foodserviceketen heeft momenteel te maken met inflatie, personeelstekort, gestegen energie- en grondstofprijzen en als gevolg daarvan mindere servicelevels. Ook Van Geloven ontkomt hier niet aan, vertelt ceo Jan Aaltzen Linde. Maar hij heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt. “We werken aan structurele oplossingen en dat begint z’n vruchten af te werpen.”

Lees bericht

Jan Aaltzen Linde nieuwe voorzitter van de AKSV

Benoeming - Jan Aaltzen Linde, Managing Director van Van Geloven, is per 1 januari 2023 benoemd als nieuwe voorzitter van de Algemene Kokswaren- en Snackfabrikanten Vereniging (AKSV). Hij volgt Ronald Prince op die onlangs is benoemd tot voorzitter van de FNLI.

Lees bericht


McCain Foods neemt Scelta Products over

Overname - McCain Foods heeft Scelta Products, Nederlands producent van diepgevroren snackproducten op basis van groenten, overgenomen. Hiermee voegt McCain waarde toe aan haar groeiende business in plantaardige hapjes en snacks.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid