Van Geloven gaat fabriek in Oostzaan sluiten


Fastservice – Snackfabrikant Van Geloven wil de fabriek in Oostzaan, waar de croquetten en bitterballen van de merken Van Dobben, Kwekkeboom en Laan worden gemaakt, per 1 januari 2019 sluiten. De productie zal de komende tijd worden overgeheveld naar de fabriek in Tilburg. Volgens de directie van Van Geloven wordt met de verplaatsing van de productie en kennis vanuit Oostzaan naar Tilburg, deze beter gebundeld. Het ragoutsegment waar de productie onder valt is binnen de groeistrategie een kernactiviteit van Van Geloven. Het samenbrengen van alle activiteiten zorgt voor extra groei, zo is de overtuiging van het bedrijf Voor de merken en de producten die in Oostzaan geproduceerd wordt, verandert er niets. De recepturen van Van Dobben, Kwekkeboom en Laan blijven onveranderd. Bij de vestiging in Oostzaan werken momenteel 60 mensen. Een adviesaanvraag voor de voorgenomen sluiting is ingediend bij de ondernemingsraad. Bron: @FoodClicks Fastservice – Snackfabrikant Van Geloven wil de fabriek in Oostzaan, waar de croquetten en bitterballen van de merken Van Dobben, Kwekkeboom en Laan worden gemaakt, per 1 januari 2019 sluiten. De productie zal de komende tijd worden overgeheveld naar de fabriek in Tilburg. Volgens de directie van Van Geloven wordt met de verplaatsing van de productie en kennis vanuit Oostzaan naar Tilburg, deze beter gebundeld. Het ragoutsegment waar de productie onder valt is binnen de groeistrategie een kernactiviteit van Van Geloven. Het samenbrengen van alle activiteiten zorgt voor extra groei, zo is de overtuiging van het bedrijf Voor de merken en de producten die in Oostzaan geproduceerd wordt, verandert er niets. De recepturen van Van Dobben, Kwekkeboom en Laan blijven onveranderd. Bij de vestiging in Oostzaan werken momenteel 60 mensen. Een adviesaanvraag voor de voorgenomen sluiting is ingediend bij de ondernemingsraad. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



Jan Aaltzen Linde (Van Geloven):  ‘Leverbetrouwbaarheid is grootste prioriteit’

Interview - De gehele foodserviceketen heeft momenteel te maken met inflatie, personeelstekort, gestegen energie- en grondstofprijzen en als gevolg daarvan mindere servicelevels. Ook Van Geloven ontkomt hier niet aan, vertelt ceo Jan Aaltzen Linde. Maar hij heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt. “We werken aan structurele oplossingen en dat begint z’n vruchten af te werpen.”

Lees bericht

Jan Aaltzen Linde nieuwe voorzitter van de AKSV

Benoeming - Jan Aaltzen Linde, Managing Director van Van Geloven, is per 1 januari 2023 benoemd als nieuwe voorzitter van de Algemene Kokswaren- en Snackfabrikanten Vereniging (AKSV). Hij volgt Ronald Prince op die onlangs is benoemd tot voorzitter van de FNLI.

Lees bericht


McCain Foods neemt Scelta Products over

Overname - McCain Foods heeft Scelta Products, Nederlands producent van diepgevroren snackproducten op basis van groenten, overgenomen. Hiermee voegt McCain waarde toe aan haar groeiende business in plantaardige hapjes en snacks.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid