Verschuiving in programma Lekkerste Wedstrijden op Horecava

Vakwedstrijden worden georganiseerd door Stichting De Lekkerste Wedstrijden

Vakwedstrijden – De vakwedstrijden tijdens de Horecava krijgen een iets ander programma doordat op de laatste dag van de vierdaagse beurs het podium wordt ingeruimd voor de vakwedstrijden van het Ambachtelijk IJscentrum, de IJsvak. De wedstrijden van de overige onderdelen in het kader van de Lekkerste Wedstrijden vinden nu plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 januari. Een dag korter dan gepland.

De Lekkerste Hotdog en De Lekkerste Wafel vinden als gevolg van deze verschuiving nu plaats op respectievelijk maandag 8 en op woensdag 10 januari. On the Move, op woensdag 10 januari is nu eerder die dag.

Inschrijven voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is nog steeds mogelijk. Alleen de wedstrijden Lekkerste Broodje Horeca en Lekkerste Broodje Catering zitten momenteel vol. Er zijn dit jaar negen verschillende wedstrijden. De complete, actuele programmering is terug te vinden op de site: http://lekkerstewedstrijden.nl/programma. Inschrijven voor een van de overige vakwedstrijden kan via de compleet vernieuwde website www.wedstrijden.nl.

Inschrijven kost €50 per persoon, per wedstrijd. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangsbewijzen voor de wedstrijddag, een dag-parkeerkaart voor de RAI, een deelname-certificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf.

Tijdens de Horecava 2018 vinden de Lekkerste Wedstrijden voor de 33-e keer plaats.

Bron: Lekkerste Wedstrijden

Auteur: Steffen van Beek