VHC ActiFood viert opening verscentrum met tweedaagse beurs

VHC ActiFood viert het in gebruik nemen van haar nieuwe verscentrum met een speciale openingsbeurs

Groothandels - VHC ActiFood viert het in gebruik nemen van haar nieuwe verscentrum in Oosterwolde met een speciale openingsbeurs op maandag 28 januari en dinsdag 29 januari. 

Op het programma staan verschillende presentaties en proeverijen van (merk)fabrikanten. Televisiekok Pierre Wind verzorgt een kookdemonstratie. Het is de eerste keer dat de horecagroothandel een huisbeurs organiseert speciaal voor haar klanten en andere geïnteresseerde horecaondernemers. Het nieuwe verscentrum van VHC ActiFood is te vinden op het terrein naast de bestaande horecagroothandel in Oosterwolde. In een pand van 3000 vierkante meter zijn een groenteafdeling, groentesnijderij, slager, visafdeling en een in- en uitgaande expeditie onder één dak te vinden. Het assortiment is gevarieerd. Het aanbod sluit nauw aan bij de wensen van de hedendaagse consument die bewust kiest voor regionale, duurzame, fair trade en biologische producten.

Eerste huisbeurs
Met de komst van het nieuwe verscentrum is VHC ActiFood nog beter uitgerust voor de moderne horecaklant. Om te laten zien wat ze in huis heeft, organiseert VHC ActiFood de openingsbeurs op maandag 28 januari en dinsdag 29 januari. Het is de eerste keer dat de grossier een huisbeurs op deze schaal organiseert. “We hebben hier bewust voor gekozen en staan dit jaar niet met een stand op Horeca EvenTT in Assen”, aldus Evert Blaauw, directielid en mede-oprichter van ActiFood.
VHC ActiFood bestaat sinds januari 2000 en is opgericht door Evert Blaauw, Jan Veenstra, Bert Geuze en Koenraad Winter. Bij de zelfstandige horeca (bezorg)groothandel werken in totaal 250 medewerkers. 

Auteur: Paul Peter Blonk