In Vianen te openen pilotstore Kwalitaria toont nieuwste trends fastservice

Kwalitaria wil zich profileren aan de bovenkant van de markt, de pilotstore opent in Vianen

Fastfood - Fastserviceketen Kwalitaria opent op 2 mei aan de Lijnbaan 15 in Vianen een nieuwe pilotstore, volgens het Kwalitaria 4.0 concept. Volgens franchiseorganisatie ffc toont de keten hier ‘de Kwalitaria van de toekomst’.

Kwalitaria wil volgens eigen zeggen ‘vooruitlopen in de branche’ en opent daarom haar eigen pilotstore in Vianen. In de nieuwe vestiging zullen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fastservice te zien zijn. Met het lanceren van het nieuwe generatie cafetariaconcept slaat Kwalitaria een nieuwe weg in. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van de Kwalitaria pilotstore. Deze bevindt zich op de begane grond in het oude ABN Amro bankgebouw. Op de eerste etage is eind 2015 het nieuwe hoofdkantoor van formulehuis ffc geopend. Tijdens de verhuizing van het formulehuis van Houten naar Vianen zei directeur Bas Holshuijsen ‘letterlijk bovenop de business’ te willen zitten.

Bovenkant
Kwalitaria wil af van het ‘gooi-en-smijt’ karakter van veel snackbars in de branche en zich meer als fastcasualformule aan de bovenkant van de markt profileren. In dit kader gaat Kwalitaria onder meer mee in de trend naar ter plekke vers bereide topkwaliteit hamburgers. Hiervoor zette de fastserviceketen vanaf eind februari de luxe MRIJ-burger op de menukaart. Daarnaast lanceerde Kwalitaria een nieuw luxe broodconcept rustieke desembroden van Bakker Bertram.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk