In Vianen te openen pilotstore Kwalitaria toont nieuwste trends fastservice


Fastfood - Fastserviceketen Kwalitaria opent op 2 mei aan de Lijnbaan 15 in Vianen een nieuwe pilotstore, volgens het Kwalitaria 4.0 concept. Volgens franchiseorganisatie ffc toont de keten hier ‘de Kwalitaria van de toekomst’. Kwalitaria wil volgens eigen zeggen ‘vooruitlopen in de branche’ en opent daarom haar eigen pilotstore in Vianen. In de nieuwe vestiging zullen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fastservice te zien zijn. Met het lanceren van het nieuwe generatie cafetariaconcept slaat Kwalitaria een nieuwe weg in. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van de Kwalitaria pilotstore. Deze bevindt zich op de begane grond in het oude ABN Amro bankgebouw. Op de eerste etage is eind 2015 het nieuwe hoofdkantoor van formulehuis ffc geopend. Tijdens de verhuizing van het formulehuis van Houten naar Vianen zei directeur Bas Holshuijsen ‘letterlijk bovenop de business’ te willen zitten. Bovenkant Kwalitaria wil af van het ‘gooi-en-smijt’ karakter van veel snackbars in de branche en zich meer als fastcasualformule aan de bovenkant van de markt profileren. In dit kader gaat Kwalitaria onder meer mee in de trend naar ter plekke vers bereide topkwaliteit hamburgers. Hiervoor zette de fastserviceketen vanaf eind februari de luxe MRIJ-burger op de menukaart. Daarnaast lanceerde Kwalitaria een nieuw luxe broodconcept rustieke desembroden van Bakker Bertram. Bron: @FoodClicks Fastfood - Fastserviceketen Kwalitaria opent op 2 mei aan de Lijnbaan 15 in Vianen een nieuwe pilotstore, volgens het Kwalitaria 4.0 concept. Volgens franchiseorganisatie ffc toont de keten hier ‘de Kwalitaria van de toekomst’. Kwalitaria wil volgens eigen zeggen ‘vooruitlopen in de branche’ en opent daarom haar eigen pilotstore in Vianen. In de nieuwe vestiging zullen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fastservice te zien zijn. Met het lanceren van het nieuwe generatie cafetariaconcept slaat Kwalitaria een nieuwe weg in. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van de Kwalitaria pilotstore. Deze bevindt zich op de begane grond in het oude ABN Amro bankgebouw. Op de eerste etage is eind 2015 het nieuwe hoofdkantoor van formulehuis ffc geopend. Tijdens de verhuizing van het formulehuis van Houten naar Vianen zei directeur Bas Holshuijsen ‘letterlijk bovenop de business’ te willen zitten. Bovenkant Kwalitaria wil af van het ‘gooi-en-smijt’ karakter van veel snackbars in de branche en zich meer als fastcasualformule aan de bovenkant van de markt profileren. In dit kader gaat Kwalitaria onder meer mee in de trend naar ter plekke vers bereide topkwaliteit hamburgers. Hiervoor zette de fastserviceketen vanaf eind februari de luxe MRIJ-burger op de menukaart. Daarnaast lanceerde Kwalitaria een nieuw luxe broodconcept rustieke desembroden van Bakker Bertram. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht


Nominaties GfK Out of Home Formulerapport 2023 bekend

Verkiezing - Voor het 8ste jaar heeft Consumer Panel Services GfK de tevredenheid onder gasten van out of home formules onderzocht. De winnaars worden op 7 november bekend gemaakt. De nominaties binnen hun segment voor ‘Winnaar van het GfK Formule Rapport Out of Home’ zijn nu bekendgemaakt.

Lees bericht

Omzet horeca plust in tweede kwartaal met 4,5%

Marktcijfers - De omzet in de horeca groeide in het tweede kwartaal van 2023 met 4,5 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Ook het volume, de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet, nam toe met ruim 3 procent, laat het CBS weten. De omzet van eet- en drinkgelegenheden steeg met 4,1 procent.

Lees bericht

Johan van der Weerd krijgt plein naar zich vernoemd

Fastservice - Johan van der Weerd heeft tijdens de Horecava afscheid genomen van de Stichting de Lekkerste Wedstrijden. Hij was de founder van het initiatief, dat de creativiteit in de fastservicesector aanwakkert. Om hem te eren kreeg hij een plein naar zich vernoemd; het Johan van der Weerdplein.

Lees bericht


ProFri laakt wetsvoorstel ‘gemeentelijk snackbarverbod’

Politiek - ProFri, de vakvereniging van frituurbedrijven, laakt het wetsvoorstel dat gemeenten de mogelijkheid geeft nieuwe snackbars uit hun openbare ruimte te weren. Volgens de vereniging is er sprake van ‘grachtengordelpolitiek’, omdat mensen elkaar op dit onderwerp napraten en de wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt.

Lees bericht

Horeca Alliantie wil energiestress in kaart brengen

Energiecrisis - De Horeca Alliantie wil onder de noemer ‘Horeca In Nood’ de energiestress in de horecabranche in kaart brengen. Ondernemers kunnen via de Horeca Alliantie hun energienood delen. De binnengekomen reacties worden gepubliceerd en gebundeld voor politiek Den Haag.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid