Vierde SUGO Pizza opent in Eindhoven

Herman Hell en Hugo Kruijssen opende hun vierde SUGO Pizza, nu in Eindhoven

Formulenieuws – De horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen opende op 12 december hun vierde SUGO Pizza-locatie, dit keer in hartje Eindhoven. Het filiaal is de SUGO 'nieuwe stijl' en heeft een unieke stamtafel beschilderd door kunstenaar Niels Bakkerus. Als openingsstunt werden één uur lang gratis pizzaslices uitgedeeld.

Op die manier kon iedereen in Eindhoven kennis nemen van de typische en herkenbare vierkante SUGO-pizza's. Ook werd de stamtafel als bijzondere eye catcher van de vestiging in Eindhoven onthuld. Een stamtafel voor twaalf personen, beschilderd door de lokale kunstenaar Niels Bakkerus. Bakkerus is vooral bekend door zijn mixed media-werken waarbij hij typografie, illustraties en graffiti combineert. Zo beschilderde hij eerder de spelerstunnel van het Philips Stadion van PSV en maakte hij werk in opdracht van de gemeente Eindhoven.

Nieuwe stijl

Kenmerken van de Sugo nieuwe stijl zijn een slim vormgegeven counter waardoor de klanten een beter zicht hebben op de ingrediënten. Op die manier kunnen zij zien dat de gebruikte producten vers zijn en dat de vierkante pizza’s vers worden bereid. Verder is het assortiment van voorgerechten, zoals salades en desserts, uitgebreid. Alle gerechten kunnen in de winkel worden gegeten of worden meegenomen als take away.

Duurzame pizza

SUGO Pizza wil een actieve rol spelen in duurzaamheid en streeft daarom zoveel mogelijk naar zorgvuldig gebruik van natuurlijke bronnen en beter dierenwelzijn. Het meel, de vleeswaren en kazen zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. De koffie, thee, wijnen en sappen zijn biologisch en ook zo veel mogelijk fair trade. En het verpakkingsmateriaal is van gerecycled karton.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek