Vijf grote maaltijdbezorgers richten eigen vereniging op

Fastservice - De vijf grootste maaltijdbezorgers van Nederland hebben de handen ineen geslagen en een eigen vereniging opgericht, de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM).

Met name de groei in de afgelopen jaren was aanleiding om een eigen vereniging op de zetten voor de deelnemende bedrijvenHet bestuur van de vereniging bestaat uit directieleden van de aangesloten ketens: Martijn Jansen van De Bezorgbeer, Andre Ten Wolde (Domino’s Pizza), Remco Robelus (Spare Rib Express), Tom Filippini (Taco Mundo) en Philippe Vorst (New York Pizza).

De vereniging wil de belangen van de maaltijdbezorgbranche beter behartigen en deze verder professionaliseren. Ook op het gebied van duurzaam ondernemen wil de vereniging stappen zetten.

Het initiatief om die samenwerking meer vorm te geven, is ook genomen door Bezorgbeer, Domino’s Pizza, New York Pizza, Spare Rib Express en Taco Mundo. Samen vertegenwoordigen zij binnen de NLVVM bijna 350 vestigingen, ongeveer 7000 medewerkers die bij de franchisenemers werkzaam zijn, en meer dan 2500 scooters en andere vervoersmiddelen.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek