Vissers Energy Group opent tankstation met shopformule De Smaaksmederij

De eerste De Smaaksmederij van Nederland is in het Limburgse Leunen geopend onder het motto 'Proef de smaak van vers'

Tankshops - Vissers Energy Group uit Horst heeft maandag in het Esso-tankstation in Leunen (L) officieel de eerste ‘De Smaaksmederij’ van Nederland geopend. De Smaaksmederij is na snelwegformule Moments & More de tweede shopformule van de oliemaatschappij.

Dit schrijft vakblad Pompshop maandag. In De Smaaksmederij, die is geopend in het ESSO-tankstation aan de Albionstraat in Leunen, ligt de focus op verse lokale producten en beleving. Samen met de broodproducten van Bakkerij Vedder, vleeswaren van slagerij Verkoeijen en Bloemen van Mieke biedt De Smaaksmederij volgens Vissers Energy Group ‘de smaak van vers’. In de nieuwe shopformule kunnen bezoekers genieten van vers belegde broodjes, een stuk gebak of een warme maaltijd. Ook staan er een 100% beefburger of kipsaté spiesjes met friet op de menukaart. Ook zijn diverse verse maaltijdsalades verkrijgbaar, net als een aanbod streekproducten, verse groenten en fruit, Moments & More chocolade en koffie.

Moments & More
Het ESSO-tankstation in Leunen had voorheen een Vissers Shop & Go en Délifrance broodjescorner. Naast De Smaaksmederij heeft Vissers ook het snelwegconcept Moments & More. Hiervan telt Nederland zes vestigingen: naast Zevenbergschenhoek (A16) en De Wouwse Tol (A17) zijn dat Rumpt (A15), Venray (aan de Leuneweg) en de twee in september geopende vestigingen aan de A67 bij Bladel. Inclusief dealerstations telt Vissers Energy Group in Nederland momenteel meer dan 70 locaties, waarvan 15 in Limburg.

Auteur: Paul Peter Blonk