Vital4Skool winnaar NFV Franchise Trofee


Verkiezing - cateringconcept Vital4Skool is gisteren tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) uitgeroepen tot franchiseformule van het jaar 2019. De prijs werd uitgereikt door voorzitter van de NFV Boris van der Ham. Het toeval wil dat de formule dit jaar ook 10 jaar bestaat. De NFV Franchise Trofee is een vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. Een vakjury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria, waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De drie genomineerden dit jaar waren fit20, SNS bank en Vital4Skool. Vital4Skool werd op eerder genoemde criteria als beste beoordeeld. Voorbeeld Jury-voorzitter Van der Ham zei over Vital4Skool: “De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt.”. Het juryrapport zelf was vooral te spreken over de organisatie: “Een gepassioneerde organisatie die de ondernemer steunt in administratie, marketing en door coaching de ondernemer verder helpt.” Bron: @FoodClicks Verkiezing - cateringconcept Vital4Skool is gisteren tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) uitgeroepen tot franchiseformule van het jaar 2019. De prijs werd uitgereikt door voorzitter van de NFV Boris van der Ham. Het toeval wil dat de formule dit jaar ook 10 jaar bestaat. De NFV Franchise Trofee is een vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. Een vakjury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria, waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De drie genomineerden dit jaar waren fit20, SNS bank en Vital4Skool. Vital4Skool werd op eerder genoemde criteria als beste beoordeeld. Voorbeeld Jury-voorzitter Van der Ham zei over Vital4Skool: “De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt.”. Het juryrapport zelf was vooral te spreken over de organisatie: “Een gepassioneerde organisatie die de ondernemer steunt in administratie, marketing en door coaching de ondernemer verder helpt.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




CIRFOOD kiest voor Mediterraan dieet als kompas

Catering – CIRFOOD heeft een veel belovende periode achter de rug. Zo wist het cateringbedrijf vorig jaar Ecovadis Platinum te behalen en dit jaar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast zette het van oorsprong Italiaanse bedrijf duidelijke stappen in het verder verduurzamen en gezonder maken van het aanbod aan eten en drinken. Niet voor niets laat de coöperatie...

Lees bericht


Hutten wordt Food & Beverage-partner van DPG Media

Catering - Vanaf halverwege maart volgend jaar wordt Hutten de nieuwe partner voor het verzorgen van het aanbod Food & Beverage voor de medewerkers van DPG Media. De cateraar uit Veghel gaat dat voor de DPG-Mediamedewerkers verzorgen op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Lees bericht

CIRFOOD behaalt Trede 3 op ‘PSO-ladder’

Certificering - CIRFOOD heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CIRFOOD op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit nastreven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid