Vitam wint met ‘Food for Thought’ aanbesteding TU Eindhoven


Catering – Vitam gaat vanaf 1 januari 2019 de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) verzorgen op het gebied van eten en drinken. De cateraar wordt verantwoordelijk voor de volledige exploitatie van alle foodoutlets en banqueting activiteiten bij de universiteit. Vitam wist de aanbesteding te winnen met het concept ‘Food for Thought. Dit concept gaat uit van de veranderingen op het gebeid van eten en drinken. Ook bij jongeren. De jongere generatie heeft andere wensen en gezond en lekker eten is daarbij een belangrijk thema. Succesvolle merken en producten zijn van vandaag de dag voor jongeren gebaseerd op ware verhalen. Aansluitend op deze behoeften wisten Vitam binnen het aanbestedingstraject zich te onderscheiden met het maatwerpconcept ‘Food for Thought’, wat in de kern staat voor een sfeervolle ambiance en diversiteit; voor flexibiliteit door te blijven nadenken over nieuwe ontwikkelingen en staat voor goede voeding om te kunnen presteren. Daarnaast staat het concept ook voor ‘stof tot denken’. Gasten raken geïnspireerd om thuis eens wat anders te koken. Campus Kitchen De TU/e wilde op voorhand een conceptuele invulling in de outlets, waarbij diversiteit en variatie zijn gegarandeerd. Eenheid wordt gecreëerd door de introductie van het restaurant ‘Campus Kitchen’ welke voorziet in de dagelijkse behoefte aan een betaalbare en gevarieerde lunch en wat geëxploiteerd wordt in vijf verschillende outlets. Diversiteit ontstaat door onze gespecialiseerde concepten zoals Deli, Bakery Café, Harry Covèrt en Grilzz. Vitam gaat de komende maanden starten met de voorbereidingen om per 1 januari 2019 te kunnen beginnen. Bron: @FoodClicks Catering – Vitam gaat vanaf 1 januari 2019 de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) verzorgen op het gebied van eten en drinken. De cateraar wordt verantwoordelijk voor de volledige exploitatie van alle foodoutlets en banqueting activiteiten bij de universiteit. Vitam wist de aanbesteding te winnen met het concept ‘Food for Thought. Dit concept gaat uit van de veranderingen op het gebeid van eten en drinken. Ook bij jongeren. De jongere generatie heeft andere wensen en gezond en lekker eten is daarbij een belangrijk thema. Succesvolle merken en producten zijn van vandaag de dag voor jongeren gebaseerd op ware verhalen. Aansluitend op deze behoeften wisten Vitam binnen het aanbestedingstraject zich te onderscheiden met het maatwerpconcept ‘Food for Thought’, wat in de kern staat voor een sfeervolle ambiance en diversiteit; voor flexibiliteit door te blijven nadenken over nieuwe ontwikkelingen en staat voor goede voeding om te kunnen presteren. Daarnaast staat het concept ook voor ‘stof tot denken’. Gasten raken geïnspireerd om thuis eens wat anders te koken. Campus Kitchen De TU/e wilde op voorhand een conceptuele invulling in de outlets, waarbij diversiteit en variatie zijn gegarandeerd. Eenheid wordt gecreëerd door de introductie van het restaurant ‘Campus Kitchen’ welke voorziet in de dagelijkse behoefte aan een betaalbare en gevarieerde lunch en wat geëxploiteerd wordt in vijf verschillende outlets. Diversiteit ontstaat door onze gespecialiseerde concepten zoals Deli, Bakery Café, Harry Covèrt en Grilzz. Vitam gaat de komende maanden starten met de voorbereidingen om per 1 januari 2019 te kunnen beginnen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht

CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht

Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid