Vitam wint met ‘Food for Thought’ aanbesteding TU Eindhoven

VITAM wordt per 1 januari 2019 cateraar TU/e

Catering – Vitam gaat vanaf 1 januari 2019 de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) verzorgen op het gebied van eten en drinken. De cateraar wordt verantwoordelijk voor de volledige exploitatie van alle foodoutlets en banqueting activiteiten bij de universiteit.

Vitam wist de aanbesteding te winnen met het concept ‘Food for Thought. Dit concept gaat uit van de veranderingen op het gebeid van eten en drinken. Ook bij jongeren. De jongere generatie heeft andere wensen en gezond en lekker eten is daarbij een belangrijk thema. Succesvolle merken en producten zijn van vandaag de dag voor jongeren gebaseerd op ware verhalen. Aansluitend op deze behoeften wisten Vitam binnen het aanbestedingstraject zich te onderscheiden met het maatwerpconcept ‘Food for Thought’, wat in de kern staat voor een sfeervolle ambiance en diversiteit; voor flexibiliteit door te blijven nadenken over nieuwe ontwikkelingen en staat voor goede voeding om te kunnen presteren. Daarnaast staat het concept ook voor ‘stof tot denken’. Gasten raken geïnspireerd om thuis eens wat anders te koken.

Campus Kitchen

De TU/e wilde op voorhand een conceptuele invulling in de outlets, waarbij diversiteit en variatie zijn gegarandeerd. Eenheid wordt gecreëerd door de introductie van het restaurant ‘Campus Kitchen’ welke voorziet in de dagelijkse behoefte aan een betaalbare en gevarieerde lunch en wat geëxploiteerd wordt in vijf verschillende outlets. Diversiteit ontstaat door onze gespecialiseerde concepten zoals Deli, Bakery Café, Harry Covèrt en Grilzz. Vitam gaat de komende maanden starten met de voorbereidingen om per 1 januari 2019 te kunnen beginnen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek