‘Vleesloze en veganpizza’s’ stijgen bij Domino’s met 25%


Formulenieuws – Vleesloze producten vinden steeds vaker hun weg naar de consument. Ook bij Domino’s. De pizzaketen heeft het aantal bestellingen van vegetarische en veganistische pizza’s met 25 procent zien stijgen. Domino’s heeft de periode gemeten van januari tot september dit jaar. In deze periode werden er een kwart meer vegetarische en veganistische pizza’s verkocht in vergelijking met dezelfde periode het jaar ervoor. Volgens Tyla Robinson, chef Domino’s pizza, zijn de vleesloze pizza’s nu definitief doorgebroken. Na de introductie in april 2018 van drie veganistische pizza’s zijn er bijna een half miljoen veganistische pizza’s gebakken. Veggie chicken Ook de vegetarische pizza wint aan populariteit. Voor de zomer introduceerde de pizzaketen drie nieuwe pizza’s met vegetarische kip: Caprese, Veggi, Margaritha, en Funghi. De drie vegan pizza’s bestaan uit Margaritha, Spicy en BBQ. Begin oktober komt er een nieuwe vegan pizza op het menu. De vegan Fungi met champignons en lente-ui. Nieuwe receptuur deeg Met de introductie van de vegan pizza's, paste Domino's in 2018 ook de receptuur aan voor het deeg. Dat bestaat nu uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is daarom geschikt voor veganisten en voor mensen met een lactose-intollerantie. Bovendien zijn alle ingrediënten vrij van kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen en komen de groenten van een lokale groenteboer. Bron: Domino’s/@FoodClicks Formulenieuws – Vleesloze producten vinden steeds vaker hun weg naar de consument. Ook bij Domino’s. De pizzaketen heeft het aantal bestellingen van vegetarische en veganistische pizza’s met 25 procent zien stijgen. Domino’s heeft de periode gemeten van januari tot september dit jaar. In deze periode werden er een kwart meer vegetarische en veganistische pizza’s verkocht in vergelijking met dezelfde periode het jaar ervoor. Volgens Tyla Robinson, chef Domino’s pizza, zijn de vleesloze pizza’s nu definitief doorgebroken. Na de introductie in april 2018 van drie veganistische pizza’s zijn er bijna een half miljoen veganistische pizza’s gebakken. Veggie chicken Ook de vegetarische pizza wint aan populariteit. Voor de zomer introduceerde de pizzaketen drie nieuwe pizza’s met vegetarische kip: Caprese, Veggi, Margaritha, en Funghi. De drie vegan pizza’s bestaan uit Margaritha, Spicy en BBQ. Begin oktober komt er een nieuwe vegan pizza op het menu. De vegan Fungi met champignons en lente-ui. Nieuwe receptuur deeg Met de introductie van de vegan pizza's, paste Domino's in 2018 ook de receptuur aan voor het deeg. Dat bestaat nu uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is daarom geschikt voor veganisten en voor mensen met een lactose-intollerantie. Bovendien zijn alle ingrediënten vrij van kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen en komen de groenten van een lokale groenteboer. Bron: Domino’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht







Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid