Voets Specialiteiten organiseert opnieuw voorjaarsbeurs

Voets Specialiteiten organiseert voor zevende keer de Voorjaarsbeurs

Beurs – Voets Specialiteiten uit Schijndel, leverancier van delicatessen, organiseert binnenkort haar tweejaarlijkse Voorjaarsbeurs. De CHV Noordkade in Veghel staat daarom op zondag 17 en maandag 18 maart 2019 volledig in het teken van food en foodspecialiteiten.

Foodprofessionals met een eigen bedrijf kunnen op deze twee dagen volop een productaanbod  zien, proeven en kopen, waarmee de klanten komend voorjaar weer verrast kunnen worden. Of het nu gaat om kaas-, of AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca, voor iedere ondernemer zijn er onderscheidende producten te zien. Voor de meeste ondernemers ook een noodzaak om de concurrentie voor te blijven.

Het nieuwe assortiment voor voorjaar 2019 is te zien in ruim 90 stands. Naast de vele innovatie en biologische producten, gaat het ook om originele recepten, verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen “Het is alweer de zevende keer dat we onze tweejaarlijkse voorjaarsbeurs organiseren en de derde keer op de Noordkade”, zegt eigenaar Bram Voets. “Twee jaar geleden deden we het nog samen met een aantal partners, deze editie nemen we de organisatie zelf voor onze rekening.” Voets verwacht het aantal van 1500 bezoekers van vorig jaar te overtreffen.

Aanmelden voor de beurs of meer informatie? www.voorjaarsbeurs.eu.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek