Websuper Picnic breidt versneld uit in Twente


Bezorging – Online supermarkt Picnic start sneller dan verwacht in Twente. Het aantal inschrijvingen voor de aangekondigde start in Enschede is in korte tijd enorm opgelopen en daarom start de websuper ook sneller dan verwacht in buurgemeente Hengelo. De geplande start is nu oktober. Hengelo stond al wel op het lijstje, maar door de grote belangstelling vanuit Enschede is de start van de bezorging nu gemakkelijker te regelen. "In nog geen week tijd hebben zich ongeveer 4.000 Enschedeërs aangemeld, dat is echt boven verwachting", zegt medeoprichter Michiel Muller. "We voorzien kennelijk in een duidelijke behoefte, dus breiden we versneld uit naar Hengelo." Vanaf oktober kunnen ruim 37.000 huishoudens gebruikmaken van de uitbreiding. 60 bezorgers De websuper gaat eind oktober voor het eerst de weg op met 8 elektrische bezorgwagentjes en 25 bezorgers. Volgens planning zijn deze aantallen eind 2019 gegroeid naar 20 karretjes en 60 bezorgers. De boodschappen worden vanuit de hub (het distributiepunt) aan de Twekkeler Es 30 in Enschede geleverd. Deventer Naast het gebied rond Enschede en Hengelo bezorgt Picnic sinds mei dit jaar ook in Deventer. In dit derde bezorggebied in Overijssel groeit het aantal klanten inmiddels gestaag. De uitbreiding naar Hengelo is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. Sinds begin 2019 bezorgt Picnic in 75 Nederlandse plaatsen. Het aantal klanten groeide sinds de start van de online supermarkt in 2015 naar 300.000. Bron: @FoodClicks Bezorging – Online supermarkt Picnic start sneller dan verwacht in Twente. Het aantal inschrijvingen voor de aangekondigde start in Enschede is in korte tijd enorm opgelopen en daarom start de websuper ook sneller dan verwacht in buurgemeente Hengelo. De geplande start is nu oktober. Hengelo stond al wel op het lijstje, maar door de grote belangstelling vanuit Enschede is de start van de bezorging nu gemakkelijker te regelen. "In nog geen week tijd hebben zich ongeveer 4.000 Enschedeërs aangemeld, dat is echt boven verwachting", zegt medeoprichter Michiel Muller. "We voorzien kennelijk in een duidelijke behoefte, dus breiden we versneld uit naar Hengelo." Vanaf oktober kunnen ruim 37.000 huishoudens gebruikmaken van de uitbreiding. 60 bezorgers De websuper gaat eind oktober voor het eerst de weg op met 8 elektrische bezorgwagentjes en 25 bezorgers. Volgens planning zijn deze aantallen eind 2019 gegroeid naar 20 karretjes en 60 bezorgers. De boodschappen worden vanuit de hub (het distributiepunt) aan de Twekkeler Es 30 in Enschede geleverd. Deventer Naast het gebied rond Enschede en Hengelo bezorgt Picnic sinds mei dit jaar ook in Deventer. In dit derde bezorggebied in Overijssel groeit het aantal klanten inmiddels gestaag. De uitbreiding naar Hengelo is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. Sinds begin 2019 bezorgt Picnic in 75 Nederlandse plaatsen. Het aantal klanten groeide sinds de start van de online supermarkt in 2015 naar 300.000. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht


Verlies Picnic bijna verdubbeld door investeringen

Bezorging – Onlinesupermarkt Picnic heeft vorig jaar zijn verlies bijna verdubbeld. Het verlies van is vorig jaar gestegen van €114,7 mln naar €208,7 mln. Dat is vooral het gevolg van investeringen in de toekomstige groei van het bedrijf, zegt directeur Michiel Muller.

Lees bericht



Assortiment Foodello inmiddels op 1000 producten

Online supermarkt - Een nieuwe mijlpaal voor online supermarkt Foodello. Hun assortiment omvat inmiddels 1000 restproducten die nog prima in orde zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid, om te verkopen aan consumenten. Foodello heeft als missie het verminderen van voedselverspilling.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid