Websuper Picnic start na ‘enorm aantal aanmeldingen’ in Zoetermeer


Bezorging - Online supermarkt Picnic gaat vanaf donderdag van start in Zoetermeer en Benthuizen. In Zoetermeer kwamen er volgens Picnic zoveel aanmeldingen dat het bedrijf de start met een maand uitstelde om aan de vraag te kunnen voldoen. Geïnteresseerden konden in juni de app downloaden en zich inschrijven om gebruik te maken van de boodschappendienst. Dat deden bijna vierduizend mensen. Picnic beschikt inmiddels over extra bezorgautootjes waardoor de online supermarkt ook van start kan gaan in Zoetermeer. “Het enthousiasme in Zoetermeer voor Picnic is enorm groot en dat is uiteraard erg leuk om te zien. Wij gaan er alles aan doen om iedereen blij te maken door het gesjouw van boodschappen te besparen en zo tijd over te houden voor leuke dingen”, aldus Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic. Uitrol De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. Het aantal klanten van de online supermarkt verdubbelde in het eerste half jaar van 2017 tot 65.000. Dit kwam onder meer doordat de boodschappendienst actief werd in steeds meer steden. Op 1 januari van dit jaar bezorgde het bedrijf de boodschappen gratis aan huis in 6 steden, op 30 juni stond de teller op 24 steden. Het aantal elektrische wagentjes waarmee bezorgd werd steeg naar 250. Aan het eind van het eerste half jaar had Picnic 650 bezorgers in dienst. Picnic is een initiatief van Nederlandse ondernemers. Bron: @FoodClicks Bezorging - Online supermarkt Picnic gaat vanaf donderdag van start in Zoetermeer en Benthuizen. In Zoetermeer kwamen er volgens Picnic zoveel aanmeldingen dat het bedrijf de start met een maand uitstelde om aan de vraag te kunnen voldoen. Geïnteresseerden konden in juni de app downloaden en zich inschrijven om gebruik te maken van de boodschappendienst. Dat deden bijna vierduizend mensen. Picnic beschikt inmiddels over extra bezorgautootjes waardoor de online supermarkt ook van start kan gaan in Zoetermeer. “Het enthousiasme in Zoetermeer voor Picnic is enorm groot en dat is uiteraard erg leuk om te zien. Wij gaan er alles aan doen om iedereen blij te maken door het gesjouw van boodschappen te besparen en zo tijd over te houden voor leuke dingen”, aldus Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic. Uitrol De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic. Het aantal klanten van de online supermarkt verdubbelde in het eerste half jaar van 2017 tot 65.000. Dit kwam onder meer doordat de boodschappendienst actief werd in steeds meer steden. Op 1 januari van dit jaar bezorgde het bedrijf de boodschappen gratis aan huis in 6 steden, op 30 juni stond de teller op 24 steden. Het aantal elektrische wagentjes waarmee bezorgd werd steeg naar 250. Aan het eind van het eerste half jaar had Picnic 650 bezorgers in dienst. Picnic is een initiatief van Nederlandse ondernemers. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: picnic

Gerelateerd nieuws



‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht

Verlies Picnic bijna verdubbeld door investeringen

Bezorging – Onlinesupermarkt Picnic heeft vorig jaar zijn verlies bijna verdubbeld. Het verlies van is vorig jaar gestegen van €114,7 mln naar €208,7 mln. Dat is vooral het gevolg van investeringen in de toekomstige groei van het bedrijf, zegt directeur Michiel Muller.

Lees bericht

‘Online supermarkten nemen de bezorgmarkt over’

Analyse - De populariteit voor online supermarkten is afgelopen jaar enorm gestegen. In één jaar zien de online supermarkten het zoekvolume naar hun bezorgservices 195% stijgen, terwijl de populariteit van de fysieke supermarkt met bijna 50% is gedaald. Dat blijkt uit het onderzoek naar online zoekgedrag dat het onderzoeksbureau RouteLogic heeft uitgevoerd.

Lees bericht


Picnic start pilot met inzamelen potten en flessen voor hergebruik

Online supermarkt – Picnic start op 27 september in de regio Alphen aan den Rijn met het inzamelen van glazen verpakkingen voor hergebruik. De online supermarkt haalt de glazen potten en flessen waar geen statiegeld op zit zelf op bij de klanten thuis. Het gaat om een pilot van tien weken, waarin de bezorgsupermarkt samenwerkt met de Nederlandse startup PAKT.

Lees bericht

Online supermarkt Picnic verwelkomt miljoenste klant

Bezorgsupermarkt – Online supermarkt Picnic heeft gisteren zijn één miljoenste klant verwelkomd. Gelukkige was Sjamke Verdonk en haar gezin uit Wervershoof in Noord-Holland. Picnic bezorgt nu met ruim 1500 elektrische bezorgwagentjes dagelijks vanuit 67 hubs de boodschappen in ruim 170 Nederlandse plaatsen op de 999.999 andere adressen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid