Yvon Jaspers start Ronald McDonald Kinderfonds-campagne

Yvon Jaspers leest voor bij start donatiecampagne Ronald McDonald Kinderfonds

Campagne– De jaarlijkse donatiecampagne voor het Ronald McDonald Kinderfonds  is vandaag gestart bij McDonald’s met een voorleesochtend. In een volledig omgetoverd McDonald’s restaurant las Yvon Jaspers ‘s ochtends voor uit een speciaal voor het Ronald McDonald Kinderfonds geschreven kinderboekje. McDonald’s vraagt haar gasten om in de decembermaand 50 cent bij hun bestelling te doneren.

McDonald’s is sinds 1982 de betrokken partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. In de decembermaand wordt aan de gasten gevraagd om bij hun bestelling 50 cent aan het Ronald McDonald Kinderfonds te doneren. Zo kunnen ouders in een Ronald McDonald Huis dicht bij hun zieke kind verblijven. Dit jaar loopt de donatiecampagne van 9 tot en met 29 december in alle McDonald’s restaurants in Nederland.

‘Tim gaat logeren’

Tijdens de voorleesochtend las Yvon Jaspers voor uit het nieuwe kinderboek ‘Tim gaat logeren’. Een herkenbaar verhaal over het verblijf van een gezin in een Ronald McDonald Huis. Het verhaal van Tim en zijn zieke zusje Marloes laat zien wat kinderen op zo’n moment meemaken en waarom het werk van het Ronald McDonald Kinderfonds onmisbaar is. Het kinderboekje is een geschenk van McDonald’s Nederland aan het Ronald McDonald Kinderfonds en de gezinnen die in alle Ronald McDonald Huizen verblijven.

Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek