Zelf twaalf verschillende kleuren M&M's tappen in BP tankstation Honswijck


Tankshops - Mars Nederland heeft in samenwerking met BP het eerste M&M’s Colorworks-display langs de snelweg geplaatst. Bij het nieuwe BP tankstation Honswijck aan snelweg A1 bij Muiden kunnen klanten voortaan via dit pick & mix-concept zelf hun favoriete M&M’s tappen in de gewenste hoeveelheid uit in totaal twaalf bulksilo’s. Het M&M’s Colorworks concept is bekend vanuit de M&M`s-stores in New York, Las Vegas en Londen. De winkels zijn ontwikkeld om de shopper aan te spreken, fun en beleving op de winkelvloer te creëren en de nieuwe consument aan te spreken. In Nederland bestaat het concept al langere tijd op vliegvelden en binnen het cinema- en supermarktkanaal, maar binnen tankstations nog niet. BP is nu de eerste oliemaatschappij waar automobilisten ook zelf M&M's kunnen tappen. Zelf bepalen Consumenten willen steeds vaker zelf bepalen wat ze wanneer, waar en met wie willen eten en in welke hoeveelheden. Met de plaatsing van het nieuwe concept binnen de tankstationbranche spelen BP en Mars Nederland in op die ontwikkeling. Bron: @FoodClicks Tankshops - Mars Nederland heeft in samenwerking met BP het eerste M&M’s Colorworks-display langs de snelweg geplaatst. Bij het nieuwe BP tankstation Honswijck aan snelweg A1 bij Muiden kunnen klanten voortaan via dit pick & mix-concept zelf hun favoriete M&M’s tappen in de gewenste hoeveelheid uit in totaal twaalf bulksilo’s. Het M&M’s Colorworks concept is bekend vanuit de M&M`s-stores in New York, Las Vegas en Londen. De winkels zijn ontwikkeld om de shopper aan te spreken, fun en beleving op de winkelvloer te creëren en de nieuwe consument aan te spreken. In Nederland bestaat het concept al langere tijd op vliegvelden en binnen het cinema- en supermarktkanaal, maar binnen tankstations nog niet. BP is nu de eerste oliemaatschappij waar automobilisten ook zelf M&M's kunnen tappen. Zelf bepalen Consumenten willen steeds vaker zelf bepalen wat ze wanneer, waar en met wie willen eten en in welke hoeveelheden. Met de plaatsing van het nieuwe concept binnen de tankstationbranche spelen BP en Mars Nederland in op die ontwikkeling. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht


Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht

BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie

Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

Lees bericht



Broodjesbox opent eerste rijksweglocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste locatie geopend aan de snelweg. Het tankstation waarin het shopconcept is gevestigd ligt aan de A32 zuidzijde Shell Dorpshellen, tussen Heerenveen en Wolvega.

Lees bericht

Eerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid