Restaurantketen De Beren bestaat 40 jaar
Formulenieuws - Het is dit jaar precies 40 jaar geleden dat het eerste Beren eetcafé het levenslicht zag: eetcafé Bruintje Beer werd in 1984 op de Noordsingel in Rotterdam geopend.
Lees berichtBergfood neemt Brugel Food Products over
Overname - Bergfood B.V. in Oosterhout heeft op 1 mei 2024 Brugel Food Products B.V. in Breda overgenomen. Maarten van den Berg van Bergfoods neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2024 alle aandelen over van Thijs van Wageningen.
Lees berichtWijnbar Hemel & Aarde geopend in Utrecht
Horeca - De liefde voor wijnen is bij Restaurant Hemel & Aarde al jaren in ieder glas te proeven. Dar is nu een tweede plek bijgekomen. Het team achter het Utrechtse restaurant opende deze week de wijnbar, een plek om wijnen te proberen en te ontdekken.
Lees berichtMikael Andersson nieuwe CEO Roompot en Landal GreenParks
Benoeming – Het Executive Team van Roompot en Landal GreenParks is versterkt met Mikael Andersson als nieuwe CEO. Ook treden drie nieuwe directieleden met internationale ervaring toe tot de directie van de vakantieaanbieder.
Lees berichtAhold Delhaize wil Claude Sarrailh als opvolger van Wouter Kolk
Opvolging - Ahold Delhaize is voornemens om de van het Duitse Metro afkomstige Claude Sarrailh te benoemen tot eindverantwoordelijke voor Europa en Indonesië. Daarmee is de Fransman Sarrailh de opvolger van Wouter Kolk, die eerder dit jaar zijn vertrek bij Ahold Delhaize aankondigde.
Lees berichtNieuw management voor Bacardi Nederland
Benoeming – Familiebedrijf Bacardi, het grootste internationale privébedrijf in sterke dranken, kondigt een wissel aan in het management; Merlijn van de Ven vult de nieuwe functie in van Business Unit Director voor Nederland en Stephane Cluzet is aangesteld als Managing Director voor het cluster West-Europa.
Lees berichtVan Gelder gaat plantaardig maatwerk leveren
Introductie – Groente en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk gaat plantaardig maatwerk leveren voor horecaondernemers. Het gaat om duurzame, gezonde en plantaardige producten voor de zorg- en horecasector.
Lees berichtAziatische formule Eazie wil dit jaar vijf nieuwe locaties openen
Formulenieuws - Eazie , The Asian Good Food Bar, heropent de stationslocatie in Tilburg en laat bij die gelegenheid weten nog dit jaar met vijf vestigingen te willen uitbreiden naar 31 locaties. “Deze heropening is een resultaat van onze strategie om gezond eten voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken”, meldt Eelco van de Glind, expansiemanager eazie.
Lees berichtDélifrance introduceert PanItaly kwaliteitsbroden
Introductie - Délifrance heeft het merk PanItaly kwaliteitsbroden geintroduceerd. Het brede en gevarieerde PanItaly assortiment is een perfecte aanvulling voor restaurants, bars, broodjeszaken, hotels, koffiehuizen en zelfs bakkerijketens. De PanItaly broden sluiten aan bij de behoeften van de Foodsector door de vele gebruiksmogelijkheden, de gemakkelijke bereiding en de vele beschikbare online-recepten.
Lees berichtDrie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag
Onderzoek - Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen hun baan op te zeggen, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder horecamedewerkers. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal verdrievoudigd.
Lees bericht