Borgesius Groep neemt Qizini-activiteiten over


Foodstories, een recente introductie van Qizini

Overname – Het familiebedrijf Borgesius neemt de activiteiten over van Qizini van het Duitse bedrijf Natsu. Het gaat voornamelijk om de activiteiten van voorverpakte broodjes in Losser en Alphen aan de Rijn. De activiteiten van Qizini worden samengevoegd met Goedhart Convenience, een dochterbedrijf van de Borgesius Group.

Beide bedrijven hebben sterke posities in voorverpakte broodjes en kunnen door de samenvoeging die positie verder uitbreiden. Het nieuwe bedrijf van de familie Borgesius gaat zich onder de naam Goedhart Bakery Kitchen richten op een breed scala aan sectoren binnen de Benelux, waaronder retail, foodservice en lucht- en ruimtevaart. De gezamenlijke omzet van de bedrijven komt uit op zo’n 145 miljoen euro en biedt werk aan circa 350 medewerkers, verspreid over drie productielocaties in Nederland (Leeuwarden, Alphen aan de Rijn en Losser).

Versterking

Om de samenwerking mogelijk te maken worden beide bedrijven afgesplitst van hun huidige moederbedrijven, respectievelijk Goedhart & Borgesius Group en Natsu Foods Holding GmbH & Co. CEO Emiel Boogaard, van Borgesius Groep: “Qizini was al een tijdje op zoek naar een partner. Door de samenwerking met Goedhart Convenience is dit nu werkelijkheid geworden. Wij hebben deels een vergelijkbare portefeuille, maar ieder met een eigen focus en klantenkring en kunnen elkaar daarmee aanvullen en versterken”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

QiZiNi introduceert concept Food Stories

Introductie – Qizini uit Losser breidt het assortiment uit met Food Stories By QiZiNi. Het gaat om een nieuwe range buns, wraps en salades, die passen in een aanbod van voorverpakte producten, die door de consument als veiliger en hygiënischer worden gezien.

Lees bericht


Bioscoopbezoeker Pathé kan nu ook voor vers kiezen

Bioscoop – Bioscoopketen Pathé heeft in de Rotterdamse Kuip-vestiging het assortiment uitgebreid met diverse vers artikelen. Centraal in het ‘Pathé Boulevard’ concept staat een open koeling met daarin een ruim aanbod fruit, sushi en andere gezonde producten. De koeling met het vers aanbod in de grootste bioscoop van Nederland staat er al sinds begin februari en de reacties van het publiek...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid