Derde succesvolle crowdfundcampagne De Beren Restaurants

Crowdfundcampagnes maken onderdeel uit van de succesvolle franchisestrategie van De Beren Restaurants

Convenience - Ondernemers Danny Herfst en Lara van Driel hebben binnen twee dagen via crowfunding 355.000 euro opgehaald voor de overname van restaurant De Beren Spijkenisse. Het is het derde succesvolle crowdfundproject van De Beren Restaurants binnen drie maanden.

Naast De Beren Spijkenisse zijn de overnames van De Beren Oosterhout en De Beren Houten binnen korte tijd volgeschreven met crowdfunding. De crowdfundcampagnes maken onderdeel uit van de succesvolle franchisestrategie van De Beren Restaurants. Hierbij krijgen startende ondernemers de kans om hun eigen restaurant bij de Beren te openen of over te nemen. Ook ervaren horecaondernemers met een restaurant van circa 350-500m2 op een horecaplein of op een high-traffic locatie zijn welkom voor een gesprek over de voordelen van aansluiting bij De Beren Restaurants.

Ondernemers
De vestiging in Spijkenisse is overgedragen aan de nieuwe ondernemers. Zij zijn daarmee als nieuwe eigenaren verantwoordelijk voor het runnen van hun De Beren Restaurant in Spijkenisse. Danny is 15 jaar chef-kok bij de restaurantketen en heeft daarnaast door de jaren heen in alle vestigingen gewerkt. Lara heeft als studente Communicatie 5 jaar bij De Beren Zwijndrecht gewerkt. Beiden ondernemers hebben veel ervaring opgebouwd en zijn goed bekend met de formule. De Beren Restaurants is sinds de oprichting, 30 jaar geleden, uitgegroeid tot een grote horecaketen met vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht.

Auteur: Paul Peter Blonk