Eerste Smart Cooler geplaatst bij Hotelschool The Hague-Amsterdam


Catering – Vegan Masters introduceert een vendingconcept voor veganistische producten dat uitsluitend de producten registreert en afrekent, die worden meegenomen uit de koeling. Het meubel wordt geleverd met een recyclede bekisting . Onlangs werd de eerste geplaatst bij de Hotelschool The Hague-Amsterdam.

Tot voor kort was de Smart Cooler uitsluitend te vinden bij Vegan Masters op kantoor. Eigen medewerkers en andere gebruikers en bezoekers van het pand konden op die manier de vendingmachine gebruiken en testen. Gebruikers scannen hun betaalmiddel en pakken vervolgens de producten die gewenst zijn. Producten die worden gepakt en teruggeplaatst staan niet op de bon.

Vegan Masters maakt dagelijks koelverse veganistische producten zoals wraps, poké bowls, curry’s en pasta’s. Deze producten worden aan consumenten door heel Nederland bezorgd, maar worden nu ook in vending aangeboden. Het meubel waarin de Smart Cooler is geplaatst, is corona-proof en voorzien van een dispenser voor handdesinfectie en een magnetron. Formulemanager Willem van Rijswijk van Vegan Masters noemt de vendingmachine dé cateroplossing voor de anderhalvemetersamenleving.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht



Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid