Ellen Metaal nieuwe directeur Pensioenfonds Horeca & Catering


Ellen Metaal werkte de afgelopen zes jaar als unitmanager Marketing & Klantbediening voor Pensioenfonds Horeca & Catering en wordt nu directeur van het pensioenfonds

Benoeming - Pensioenfonds Horeca & Catering heeft per 1 mei een nieuwe directeur van de eigen uitvoeringsorganisatie van het fonds. Ellen Metaal volgt Paul Braams op die na veertien jaar afscheid neemt.

Ellen Metaal werkte de afgelopen zes jaar als unitmanager Marketing & Klantbediening voor Pensioenfonds Horeca & Catering. Hans Veltkamp, onafhankelijk voorzitter van het bestuur van Pensioenfonds Horeca & Catering: “Ellen Metaal heeft zich onderscheiden van alle andere kandidaten, doordat ze een heldere eigen visie heeft op de organisatie, de mensen en het fonds. Ze snapt als geen ander wat er nodig is om Pensioenfonds Horeca & Catering door de transformatie te leiden die hoort bij de invoering van de nieuwe pensioenwet. Daarnaast past Ellen qua leiderschapstype, goed bij het profiel en scenario voor de uitvoeringsorganisatie, zowel tijdens de transitie als daarna.”

Bron: Pensioenfonds H&C/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid