FrieslandCampina lanceert cursus eten en drinken voor zorgmedewerkers
Zorg - FrieslandCampina Foodservice is op dinsdag 14 maart, de eerste beursdag van Zorgtotaal in Utrecht, met de e-learning ‘de Basis van Voeding’ voor zorgmedewerkers gestart. Deze online nascholingscursus biedt een brede basiskennis over eten en drinken voor patiënten en cliënten in de zorg. Karl Buiks, directeur FrieslandCampina Foodservice: “Patiënten en cliënten in de zorg hebben recht op gezond eten en drinken dat bijdraagt aan hun welbevinden en herstel bevordert. Met de e-learning ‘de Basis van Voeding’ willen wij onze verzamelde kennis en inzichten delen met zorgmedewerkers.” De e-learning wordt gelanceerd vanuit het online platform ‘Voeding in de Zorg’ dat vorig jaar april door FrieslandCampina Foodservice is opgericht. Deze nascholing biedt in 10 modules overzicht van de actuele stand van zaken rond eten en drinken in de zorg. Geaccrediteerde e-learning De e-learning wordt gelanceerd vanuit het online platform ‘Voeding in de Zorg’ dat vorig jaar april door FrieslandCampina Foodservice is opgericht. Deze nascholing biedt in 10 modules overzicht van de actuele stand van zaken rond eten en drinken in de zorg. ‘De Basis van Voeding’ is een geaccrediteerde nascholing voor verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4. De e-learning is geaccrediteerd met 5 punten door het Kwaliteitsregister V&V. Voeding in de Zorg is een kennisplatform over eten en drinken voor zorgmedewerkers. Door columns, video’s, tips en weetjes deelt Voeding in de Zorg kennis over eten en drinken met zorgmedewerkers. Bron: @FoodClicks Zorg - FrieslandCampina Foodservice is op dinsdag 14 maart, de eerste beursdag van Zorgtotaal in Utrecht, met de e-learning ‘de Basis van Voeding’ voor zorgmedewerkers gestart. Deze online nascholingscursus biedt een brede basiskennis over eten en drinken voor patiënten en cliënten in de zorg. Karl Buiks, directeur FrieslandCampina Foodservice: “Patiënten en cliënten in de zorg hebben recht op gezond eten en drinken dat bijdraagt aan hun welbevinden en herstel bevordert. Met de e-learning ‘de Basis van Voeding’ willen wij onze verzamelde kennis en inzichten delen met zorgmedewerkers.” De e-learning wordt gelanceerd vanuit het online platform ‘Voeding in de Zorg’ dat vorig jaar april door FrieslandCampina Foodservice is opgericht. Deze nascholing biedt in 10 modules overzicht van de actuele stand van zaken rond eten en drinken in de zorg. Geaccrediteerde e-learning De e-learning wordt gelanceerd vanuit het online platform ‘Voeding in de Zorg’ dat vorig jaar april door FrieslandCampina Foodservice is opgericht. Deze nascholing biedt in 10 modules overzicht van de actuele stand van zaken rond eten en drinken in de zorg. ‘De Basis van Voeding’ is een geaccrediteerde nascholing voor verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4. De e-learning is geaccrediteerd met 5 punten door het Kwaliteitsregister V&V. Voeding in de Zorg is een kennisplatform over eten en drinken voor zorgmedewerkers. Door columns, video’s, tips en weetjes deelt Voeding in de Zorg kennis over eten en drinken met zorgmedewerkers. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak
Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.
Lees berichtCampina laat elektrische vrachtwagen op boerenstroom rijden
Logistiek - Vanaf woensdag rijdt Campina met een elektrische vrachtwagen, die rijdt op groene stroom opgewekt door Campina-boeren. Het is de eerste gekoelde elektrische vrachtwagen in Nederland. Logistiek dienstverlener Simon Loos zorgde voor de ontwikkeling en uitvoering van dit initiatief.
Lees berichtMenuez gaat FrieslandCampina helpen met positionering Chocomel
Samenwerking – FrieslandCampina en Menuez International gaan samenwerking in de herpositionering van Chocomel in de horeca. Chocomel moet het drankje worden in de horeca als het aan FrieslandCampina ligt. Aan marketingbureau Menuez International de taak om dat voor elkaar te krijgen.
Lees berichtHein Schumacher verkast van FrieslandCampina naar Unilever
Personalia - Hein Schumacher verkast van FrieslandCampina naar Unilever. Daar wordt hij per 1 juli dit jaar de nieuwe topman. Schumacher volgt bij Unilever Alan Jope op, die vorig jaar september al te kennen gaf met pensioen te willen gaan.
Lees berichtChocomel komt met plantaardige variant
Introductie - Chocomel is voortaan ook verkrijgbaar in een plantaardige variant. Het merk wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar plantaardige producten. Chocomel Plant-based is een plantaardige drank gemaakt op basis van cashewnoot en erwt.
Lees berichtFriesche Vlag komt met plantaardige Barista Haver
Introductie - Friesche Vlag introduceert Barista Haver, het eerste plantaardige product van het merk in Nederland. Deze opschuimbare haverdrank is geschikt voor cappuccino's en macchiato's. FrieslandCampina speelt met de lancering in op de vraag naar plantaardige alternatieven.
Lees bericht