FrieslandCampina lanceert cursus eten en drinken voor zorgmedewerkers

E-learning de Basis van Voeding van FrieslandCampina

Zorg - FrieslandCampina Foodservice is op dinsdag 14 maart, de eerste beursdag van Zorgtotaal in Utrecht, met de e-learning ‘de Basis van Voeding’ voor zorgmedewerkers gestart. Deze online nascholingscursus biedt een brede basiskennis over eten en drinken voor patiënten en cliënten in de zorg.

Karl Buiks, directeur FrieslandCampina Foodservice: “Patiënten en cliënten in de zorg hebben recht op gezond eten en drinken dat bijdraagt aan hun welbevinden en herstel bevordert. Met de e-learning ‘de Basis van Voeding’ willen wij onze verzamelde kennis en inzichten delen met zorgmedewerkers.”

De e-learning wordt gelanceerd vanuit het online platform ‘Voeding in de Zorg’ dat vorig jaar april door FrieslandCampina Foodservice is opgericht. Deze nascholing biedt in 10 modules overzicht van de actuele stand van zaken rond eten en drinken in de zorg.

Geaccrediteerde e-learning

De e-learning wordt gelanceerd vanuit het online platform ‘Voeding in de Zorg’ dat vorig jaar april door FrieslandCampina Foodservice is opgericht. Deze nascholing biedt in 10 modules overzicht van de actuele stand van zaken rond eten en drinken in de zorg. ‘De Basis van Voeding’ is een geaccrediteerde nascholing voor verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4. De e-learning is geaccrediteerd met 5 punten door het Kwaliteitsregister V&V. 

Voeding in de Zorg is een kennisplatform over eten en drinken voor zorgmedewerkers. Door columns, video’s, tips en weetjes deelt Voeding in de Zorg kennis over eten en drinken met zorgmedewerkers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek