‘Goodbite lanceert eerste veganistische kaesschnitzel’


Introductie - Viva Las Vega's en GoodBite breiden hun samenwerking uit met de lancering van een plantaardige kaasschnitzel en gemarineerde tempeh-blokje. Sinds 2014 werken Stichting Viva Las Vega's en GoodBite samen om meer veganistische vleesvervangers op de markt te krijgen. Om te weten te komen om wat voor producten het gig werd een onderzoek gehouden onder Nederlandse consument en. Eén van de gewenste  producten, zo bleek, was een veganistische variant op de kaasschnitzel. Deze is nu, na een lang ontwikkeltraject, op de markt gekomen, onder de naam 'GoodBite kaesschnitzel'. Een plantaardige schnitzel met een romige volle smaak en krokante panering van grove vlokken. Een tweede innovatie zijn de Tempehblokjes Ketjap. De kant-en-klare gemarineerde tempehblokjes hoeven alleen maar in een pan te worden opgewarmd om verwerkt te worden in bijvoorbeeld een roti of Aziatische roerbakschotel. Bron: Viva Las Vega's

Introductie - Viva Las Vega's en GoodBite breiden hun samenwerking uit met de lancering van een plantaardige kaasschnitzel en gemarineerde tempeh-blokje. Sinds 2014 werken Stichting Viva Las Vega's en GoodBite samen om meer veganistische vleesvervangers op de markt te krijgen. Om te weten te komen om wat voor producten het gig werd een onderzoek gehouden onder Nederlandse consument en. Eén van de gewenste  producten, zo bleek, was een veganistische variant op de kaasschnitzel. Deze is nu, na een lang ontwikkeltraject, op de markt gekomen, onder de naam 'GoodBite kaesschnitzel'. Een plantaardige schnitzel met een romige volle smaak en krokante panering van grove vlokken. Een tweede innovatie zijn de Tempehblokjes Ketjap. De kant-en-klare gemarineerde tempehblokjes hoeven alleen maar in een pan te worden opgewarmd om verwerkt te worden in bijvoorbeeld een roti of Aziatische roerbakschotel. Bron: Viva Las Vega's

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht


Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht

McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht


Belgische editie van ‘Nederlandse Week Zonder Vlees’ van start

Actie - Stichting Nationale Week Zonder Vlees van Isabel Boerdam start  maandag de eerste ‘Week Zonder Vlees-campagne’ in België.  België is het eerste land waar de in Nederland campagne naartoe gaat als onderdeel van haar Europese uitrol. Gesteund door de Europese Unie gaat de Week Zonder Vlees de komende jaren naar Denemarken (2024), Duitsland (2024), Spanje (2025) en Oostenrijk (2026). De ambitie is om...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid