Happyhappyjoyjoy opent vijfde vestiging op de Zuidas


Formulenieuws – Het gaat hard met Happyhappyjoyjoy; na de recente opening van het nieuwe ‘snackbar’-concept Hurryhurrygogo in september 2019 opent de Aziatische streetfoodketen nu al weer een vijfde Happyhappyjoyjoy-locatie. De vestiging komt op het George Gershwinplein bij Crowne Plaza aan de Zuidas. Bedenker IQ Creative van Happyhappyjoyjoy en Crowne Plaza Amsterdam-South hebben de handen ineen geslagen. Hierdoor is het mogelijk dat stratks ook de Zuidas kan kennismaken met het kleurrijke interieur en verschillende Aziatische streetfood gerechten. De locatie gaat eind deze maand open. Karaoke Bureau JPS Architecten zorgde voor het typische Happyhappyjoyjoy interieur, waarbij de happy cats wall en de plafondparaplu’s niet ontbreken. Bijzonder aan deze nieuwe locatie is de private-dining room uitgerust met karaoke-systeem. De locatie kent ook een ruim terras. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Het gaat hard met Happyhappyjoyjoy; na de recente opening van het nieuwe ‘snackbar’-concept Hurryhurrygogo in september 2019 opent de Aziatische streetfoodketen nu al weer een vijfde Happyhappyjoyjoy-locatie. De vestiging komt op het George Gershwinplein bij Crowne Plaza aan de Zuidas. Bedenker IQ Creative van Happyhappyjoyjoy en Crowne Plaza Amsterdam-South hebben de handen ineen geslagen. Hierdoor is het mogelijk dat stratks ook de Zuidas kan kennismaken met het kleurrijke interieur en verschillende Aziatische streetfood gerechten. De locatie gaat eind deze maand open. Karaoke Bureau JPS Architecten zorgde voor het typische Happyhappyjoyjoy interieur, waarbij de happy cats wall en de plafondparaplu’s niet ontbreken. Bijzonder aan deze nieuwe locatie is de private-dining room uitgerust met karaoke-systeem. De locatie kent ook een ruim terras. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Wijnbar Hemel & Aarde geopend in Utrecht

Horeca - De liefde voor wijnen is bij Restaurant Hemel & Aarde al jaren in ieder glas te proeven. Dar is nu een tweede plek bijgekomen. Het team achter het Utrechtse restaurant opende deze week de wijnbar, een plek om wijnen te proberen en te ontdekken.

Lees bericht




Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid