Horeca krijgt groter podium op Recreatie Vakbeurs 2023
Vakbeurzen – De Recreatie Vakbeurs gaat het horecagedeelte op de beursvloer verder uitbreiden. Afgelopen editie werd het horecasegment voor het eerst toegevoegd aan de beurs.
De toevoeging werd de vorige editie gedaan, omdat steeds meer eigenaren en directeuren van campings en recreatieparken de laatste jaren intensiever bezig zijn met hun horecafaciliteiten. Nu hebben de bezoekende recreatieprofessionals in de enquêtes aangeven de toevoeging te waarderen, waarop organisator van de beurs Easyfairs, heeft besloten het gedeelte te gaan uitbreiden.
De uitbreiding wordt gerealiseerd in een nieuwe hal die zich boven hal 1 en 2 bevindt. “Deze hal biedt veel meer ruimte dan afgelopen jaar, waardoor we meer partijen kunnen verwelkomen”, aldus Ruth Zweers namens Recreatie Vakbeurs. “Namen als Boerderijs, Donna Italia, Il-limone, Techno Horeca, Lokketaria en Hertbier die er vorig jaar bij waren, hebben alweer geboekt voor komende november. Maar ook nieuwe namen zoals Theo Coertjens zijn al van de partij.”
Horeca Vakbeurs
Naast het horecasegment tijdens Recreatie Vakbeurs voegt Easyfairs volgend jaar ook een nieuwe beurs toe in Evenementenhal Hardenberg. Deze Horeca Vakbeurs vindt plaats op 29, 30 en 31 januari 2024. Een vakbeurs gericht op het midden en hoge segment binnen de horecabranche. “Hierbij gaat Recreatie Vakbeurs een unieke samenwerking aan met Horeca Vakbeurs. De twee beurzen gaan elkaar versterken: zo kan het team van Recreatie Vakbeurs het horecasegment beter uitlichten door middel van de branchekennis van team Horeca Vakbeurs en profiteert het team van Horeca Vakbeurs van de jarenlange ervaring van Recreatie Vakbeurs”, aldus Zweers.
Bron: Easyfairs/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Van Gelder gaat plantaardig maatwerk leveren
Introductie – Groente en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk gaat plantaardig maatwerk leveren voor horecaondernemers. Het gaat om duurzame, gezonde en plantaardige producten voor de zorg- en horecasector.
Lees berichtDrie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag
Onderzoek - Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen hun baan op te zeggen, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder horecamedewerkers. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal verdrievoudigd.
Lees berichtGrapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees bericht