Koffiebranderij Mocca d’Or gaat fors uitbreiden


Koffie – Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle gaat fors uitbreiden en moderniseren. Het pand krijgt tweemaal zoveel ruimte en wordt volledig ingericht op de verdere groei de komende jaren. De grotere bedrijfsruim te het gevolg van de groei de afgelopen jaren. Het nieuwe gebouw zal straks ruimte bieden aan de koffiebranderij, productie en opslag, een experience center, kwaliteitslab, opleidingscentrum, de Technische Dienst en kantoren. Het pand blijft gevestigd aan de Curieweg in Zwolle, waar het bedrijf nu ook zit. Vanaf januari 2019 zullen de eerste bouwactiviteiten van start gaan. Er zal gefaseerd worden uitgebreid, gesloopt en gebouwd, terwijl de productie blijft draaien. Kenmerkend voor het nieuwe pand wordt de moderne, industriële uitstraling en een open werkomgeving. Het pand is transparant, met veel glas dat gasten zowel aan de buitenzijde als van de binnenzijde een kijkje in de keuken biedt van de koffiebranderij. Het koffiebranden en het productieproces zal dan ook zichtbaar zijn vanuit andere ruimtes. Het experience center biedt gasten straks niet alleen een ontvangst, maar ook een compleet overzicht van de espressomachines, de verschillende Mocca d’Or koffieconcepten en theeproducten. Het nieuwe pand zal daarnaast zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn qua energie. Mocca d’Or is gevestigd in Zwolle, Breda en Heiloo en heeft ruim 70 medewerkers. Eigenaar Wouter Jansen van Velsen heeft de afgelopen jaren het bedrijf aanzienlijk versterkt. Hier hoorden onder andere de lancering van het EARTH Coffee concept bij, de uitbreiding met Koffie en Thee Speciaalzaak Het Konkeltje en recentelijk Santas Koffie, dat een sterke positie heeft in Rotterdam. Bron: @FoodClicks Koffie – Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle gaat fors uitbreiden en moderniseren. Het pand krijgt tweemaal zoveel ruimte en wordt volledig ingericht op de verdere groei de komende jaren. De grotere bedrijfsruim te het gevolg van de groei de afgelopen jaren. Het nieuwe gebouw zal straks ruimte bieden aan de koffiebranderij, productie en opslag, een experience center, kwaliteitslab, opleidingscentrum, de Technische Dienst en kantoren. Het pand blijft gevestigd aan de Curieweg in Zwolle, waar het bedrijf nu ook zit. Vanaf januari 2019 zullen de eerste bouwactiviteiten van start gaan. Er zal gefaseerd worden uitgebreid, gesloopt en gebouwd, terwijl de productie blijft draaien. Kenmerkend voor het nieuwe pand wordt de moderne, industriële uitstraling en een open werkomgeving. Het pand is transparant, met veel glas dat gasten zowel aan de buitenzijde als van de binnenzijde een kijkje in de keuken biedt van de koffiebranderij. Het koffiebranden en het productieproces zal dan ook zichtbaar zijn vanuit andere ruimtes. Het experience center biedt gasten straks niet alleen een ontvangst, maar ook een compleet overzicht van de espressomachines, de verschillende Mocca d’Or koffieconcepten en theeproducten. Het nieuwe pand zal daarnaast zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn qua energie. Mocca d’Or is gevestigd in Zwolle, Breda en Heiloo en heeft ruim 70 medewerkers. Eigenaar Wouter Jansen van Velsen heeft de afgelopen jaren het bedrijf aanzienlijk versterkt. Hier hoorden onder andere de lancering van het EARTH Coffee concept bij, de uitbreiding met Koffie en Thee Speciaalzaak Het Konkeltje en recentelijk Santas Koffie, dat een sterke positie heeft in Rotterdam. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Koffiebranderij Mocca d’Or wordt partner van Gastronomisch Gilde

Samenwerking – Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle en het Gastronomisch Gilde zijn een partnership aangegaan. De samenwerking moet bijdragen aan het bieden van kennis, keuze en inspiratie voor de Nederlandse gastronomie. Beide partijen willen de lat hoog leggen in hun ambities de beste op hun gebied te willen zijn.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid