Leffe introduceert als eerste alcoholvrij abdijbier
Introductie - Leffe introduceert het allereerste 0,0% abdijbier in Nederland. Vanaf eind april kan elke bierliefhebber op het terras genieten van de authentieke smaak van een Leffe Blond, volledig alcoholvrij. De trend om bewuster van bier te genieten, waarbij vaker wordt gekozen voor kwalitatief speciaalbier of alcoholvrij bier, sluit aan bij de introductie van Leffe Blond 0,0%. De cijfers bewijzen het ook: volgens onderzoek is de verkoop van alcoholvrij bier van 2010 tot 2017 met maar liefst 285% is toegenomen in Nederland. “Leffe Blond is het grootste en bekendste speciaalbier merk van Nederland. Met de introductie van de alcoholvrije Leffe Blond kunnen we consumentenop nog meer momenten laten genieten van de smaak,” aldus Adriaan Bos Senior Brand Manager Leffe. Bierbrouwerij AB InBev, waar Leffe onderdeel van is, heeft zichzelf als doel gesteld te zorgen dat minstens 20% van het eigen wereldwijde biervolume tegen eind 2025 bestaat uit niet- of laag-alcoholisch bier. Leffe Blond 0,0% werd in januari in België geïntroduceerd. Vanaf eind april is het product beschikbaar voor de Nederlandse horeca. Bron: @FoodClicks Introductie - Leffe introduceert het allereerste 0,0% abdijbier in Nederland. Vanaf eind april kan elke bierliefhebber op het terras genieten van de authentieke smaak van een Leffe Blond, volledig alcoholvrij. De trend om bewuster van bier te genieten, waarbij vaker wordt gekozen voor kwalitatief speciaalbier of alcoholvrij bier, sluit aan bij de introductie van Leffe Blond 0,0%. De cijfers bewijzen het ook: volgens onderzoek is de verkoop van alcoholvrij bier van 2010 tot 2017 met maar liefst 285% is toegenomen in Nederland. “Leffe Blond is het grootste en bekendste speciaalbier merk van Nederland. Met de introductie van de alcoholvrije Leffe Blond kunnen we consumentenop nog meer momenten laten genieten van de smaak,” aldus Adriaan Bos Senior Brand Manager Leffe. Bierbrouwerij AB InBev, waar Leffe onderdeel van is, heeft zichzelf als doel gesteld te zorgen dat minstens 20% van het eigen wereldwijde biervolume tegen eind 2025 bestaat uit niet- of laag-alcoholisch bier. Leffe Blond 0,0% werd in januari in België geïntroduceerd. Vanaf eind april is het product beschikbaar voor de Nederlandse horeca. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Van Gelder gaat plantaardig maatwerk leveren
Introductie – Groente en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk gaat plantaardig maatwerk leveren voor horecaondernemers. Het gaat om duurzame, gezonde en plantaardige producten voor de zorg- en horecasector.
Lees berichtDrie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag
Onderzoek - Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen hun baan op te zeggen, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder horecamedewerkers. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal verdrievoudigd.
Lees berichtGrapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees bericht