Mogelijke overname Gorillas door Getir


Getir opende in Rotterdam een artstore om beter in het straatbeeld te passen met de bezorglocatie / Foto bij: Tycho Muller

Flitsbezorging  - Persbureau Bloomberg meldt op basis van verschillende bronnen een mogelijke overname van Gorillas door Getir. Beide flitsbezorgers zijn in Nederland actief.

Bloomberg meldtop basis van berichtgeving van andere media dat het in Istanbul gevestigde Getir in gesprek is over een overname van zijn Duitse rivaal. De combinatie die dan ontstaat zou de steun hebben van investeerders Mubadala Investment en Sequoia Capital.

Flitsbezorging is nu nog een geldverslindende activiteit voor veel investeerders. Nu de rente oploopt wordt steeds meer gekeken naar de winstgevendheid van die activiteiten. Consolidatie en schaalgrootte spelen daardoor een steeds grotere rol.

Bron: Bloomberg/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Getir en merk Gorillas vertrekken uit Nederland

Bezorging - Getir heeft aangekondigd dat zij als bezorgbedrijf het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten gaat verlaten. Met het vertrek van Getir zal ook haar merk Gorillas uit Europa verdwijnen. FreshDirect, de dochteronderneming van Getir in de Verenigde Staten, blijft haar werkzaamheden voortzetten.

Lees bericht







Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid