Nederlands culinair team schrijft geschiedenis
Wedstrijd - Tijdens de ‘Olympiade der Köche 2016’ in Erfurt (Duitsland) pakte het Nederlandse team goud op het onderdeel ‘warme keuken’. Hiermee schrijft het team geschiedenis want nog nooit eerder behaalde een Nederlands team goud op dit onderdeel. Twee dagen eerder pakte het team al zilver op het onderdeel 'koud buffet'. Het Culinary Team The Netherlands deed mee aan de onderdelen 'koud buffet' en 'warme keuken'. Het team bestaat uit Dennis van den Beld van Het Roode Koper* in Ermelo, Alfred van Dijk van Het Oude Dykhuys in Lisserbroek, Robin Hoedjes van Huize van Wely in Noordwijk, Tom Lamers van De Kromme Dissel* in Heelsum, Guido Panjer van Sligro in Veghel, Tom Stalpers van Maison van den Boer in Veghel, Keng Vichianrat van La Rive* in Amsterdam, Bert van Manen en Waldrik Kremer van Sogno catering in Tilburg. Het Culinary Team The Netherlands is onderdeel van het Gastronomisch Gilde en wordt ondersteund door Sligro, Food To Impress, Hendi, BEK, We Are New, ScanBox, Figgjo/Olivier, Smeding, Wüsthof, Le Nouveau Chef, Excellent AGF en Ruig Wild & Gevogelte. Bron: @FoodClicks Wedstrijd - Tijdens de ‘Olympiade der Köche 2016’ in Erfurt (Duitsland) pakte het Nederlandse team goud op het onderdeel ‘warme keuken’. Hiermee schrijft het team geschiedenis want nog nooit eerder behaalde een Nederlands team goud op dit onderdeel. Twee dagen eerder pakte het team al zilver op het onderdeel 'koud buffet'. Het Culinary Team The Netherlands deed mee aan de onderdelen 'koud buffet' en 'warme keuken'. Het team bestaat uit Dennis van den Beld van Het Roode Koper* in Ermelo, Alfred van Dijk van Het Oude Dykhuys in Lisserbroek, Robin Hoedjes van Huize van Wely in Noordwijk, Tom Lamers van De Kromme Dissel* in Heelsum, Guido Panjer van Sligro in Veghel, Tom Stalpers van Maison van den Boer in Veghel, Keng Vichianrat van La Rive* in Amsterdam, Bert van Manen en Waldrik Kremer van Sogno catering in Tilburg. Het Culinary Team The Netherlands is onderdeel van het Gastronomisch Gilde en wordt ondersteund door Sligro, Food To Impress, Hendi, BEK, We Are New, ScanBox, Figgjo/Olivier, Smeding, Wüsthof, Le Nouveau Chef, Excellent AGF en Ruig Wild & Gevogelte. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Van Gelder gaat plantaardig maatwerk leveren
Introductie – Groente en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk gaat plantaardig maatwerk leveren voor horecaondernemers. Het gaat om duurzame, gezonde en plantaardige producten voor de zorg- en horecasector.
Lees berichtDrie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag
Onderzoek - Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen hun baan op te zeggen, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder horecamedewerkers. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal verdrievoudigd.
Lees berichtGrapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees bericht