Nieuwste drankje in de horeca: espresso maar dan van thee


Thee - De Nederlandse horeca maakt kennis met een nieuwe warme drank. Net als een espresso gemaakt in een pistonmachine biedt TeaSpresso geen koffie, maar een verse biologisch gecertificeerde rooibos thee. Door de bereiding op espressowijze levert TeaSpresso volgens leverancier Foodservice Marketing Foods een intense en volle smaak op. De Teaspresso wordt als espresso gedronken maar kan ook als basis voor een cappuccino, macchiato of rooibos latte. Rooibos Espresso is rijk aan mineralen als koper, ijzer, kalium en vitamine C en bevat geen koffie en cafeïne. Volgens de leverancier is al met 8 gram Rooibos Espresso een espresso te maken met de volle smaak van Rooibos, noten en aardse tonen. Bron: @FoodClicks

Thee - De Nederlandse horeca maakt kennis met een nieuwe warme drank. Net als een espresso gemaakt in een pistonmachine biedt TeaSpresso geen koffie, maar een verse biologisch gecertificeerde rooibos thee. Door de bereiding op espressowijze levert TeaSpresso volgens leverancier Foodservice Marketing Foods een intense en volle smaak op. De Teaspresso wordt als espresso gedronken maar kan ook als basis voor een cappuccino, macchiato of rooibos latte. Rooibos Espresso is rijk aan mineralen als koper, ijzer, kalium en vitamine C en bevat geen koffie en cafeïne. Volgens de leverancier is al met 8 gram Rooibos Espresso een espresso te maken met de volle smaak van Rooibos, noten en aardse tonen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid