Resengo lanceert ResQueue om wachtrij terras te managen
Horeca – Resengo heeft software ontwikkeld voor horecabedrijven dat zicht geeft op de wachtrij voor het terras of restaurant. Bedrijven kunnen met het systeem ResQueue de drukte op het terras en aan tafel managen door de wachtende gasten te laten weten wanneer er een tafel vrij komt. De eerste bedrijven werken inmiddels met de software.
Volgens Resengo geeft de software de gast duidelijkheid wanneer er een tafel beschikbaar komt. Die hoeft nu niet meer in een wachtrij te gaan staan, maar krijgt een smsje wanneer de tafel beschikbaar is. Maar de gast kan ook zelf kijken of er een tafel beschikbaar is en zich dan registreren met telefoonnummer in de digitale wachtrij van ResQueue. Datzelfde kan natuurlijk ook gedaan worden door het restaurant zelf. Sommige restaurants hebben daarvoor zelfs een QR-code, die ervoor zorgt dat je bij aankomst aan de wachtrij kan worden toegevoegd.
Volgens Resengo zorgt het systeem er voor een optimale bezetting van het restaurant of terras. ResQueue vult wat dat betreft een reserveringssysteem aan op zonnige dagen en bij volle terrassen bijvoorbeeld. Maar het systeem biedt ook binnen oplossingen, want tafels binnen kunnen met de software ook vaker worden bezet.
Bron: Resengo/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Van Gelder gaat plantaardig maatwerk leveren
Introductie – Groente en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk gaat plantaardig maatwerk leveren voor horecaondernemers. Het gaat om duurzame, gezonde en plantaardige producten voor de zorg- en horecasector.
Lees berichtDrie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag
Onderzoek - Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen hun baan op te zeggen, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder horecamedewerkers. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal verdrievoudigd.
Lees berichtGrapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees bericht