Restaurant krijgt waarschuwing omdat het de deuren voor publiek opende


Het aantal stoppers is met 9.593 6% hoger dan vorig jaar juli

Coronamaatregelen – De Kiet in Eindhoven heeft een waarschuwing gekregen omdat het bbq-restaurant zondagavond ondanks de coronamaatregelen toch de deuren opende voor publiek.

Volgens een bericht van het Eindovens Dagblad hadden de twee ondernemers genoeg van de lockdown en wilden zij niet langer toekijken hoe hun zaak afstevende op een mogelijk faillissement. In een videoboodschap op facebook hadden zij melding gemaakt dat het restaurant de deuren zondagavond weer ging openen. Volgens het bericht op de site van ED zat het restaurant rond 20.40 uur ramvol.

De ondernemers zijn van mening dat je als ondernemer  geen vrijheid gaat krijgen, maar dat je het moet nemen. Zij wilden niet langer toekijken hoe horecaondernemers genoodzaakt zijn hun personeel te ontslaan en wilden met hun opening een ondernemersdaad stellen. Na bezoek van de politie hebben zij de deuren toch maar weer dicht gesloten. Bij overtredingen van de coronamaatregelen, zeker bij herhaling, kan een gemeente besluiten tot een forse boete en de horecalocatie voor langere tijd te sluiten, ook voor afhalen en bezorgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid