Foodmaster zet Nederlandse frietcultuur centraal in nieuwe huisstijl


Snackbars - Foodmaster, de franchise cafetariaformule van FHC Formulebeheer, heeft in Nieuw-Vennep de nieuwe huisstijl gelanceerd. Onder het motto ‘De lekkerste sinds vroeger’ omarmt Foodmaster in de nieuwe uitstraling de traditionele cafetaria, maar dan in een modern jasje. Nergens anders ter wereld kennen ze de cafetaria zoals in Nederland. Foodmaster is trots op deze frituurcultuur en wil dat in al haar vestigingen laten zien. “Met Foodmaster omarmen we dit mooie stukje Nederlandse frituurcultuur”, aldus Chantal van der Meer, marketing manager FHC Formulebeheer. “De uitstraling van het merk heeft een referentie naar vroeger, maar is wel hedendaags. Enkele elementen uit de nieuwe Foodmaster zijn metrotegels met onze pay-off ‘De lekkerste sinds vroeger’, een frituurcultuur tijdlijn op de muur, een denim bank en digitale menuborden.” Bezorgen Volgens Van der Meer blijft ook in de nieuwe formule het assortiment van Foodmaster een typisch cafetaria assortiment. Daarbij komt er meer aandacht voor thuisbezorgen en online bestellen, ook in de winkel zelf. De komende periode wordt de vernieuwde huisstijl doorvertaald naar de vestigingen. De vestiging in Tiel diende als pilotstore en is al helemaal vernieuwd. Vanaf nu worden ook de andere vestigingen omgebouwd. Bron: @FoodClicks Snackbars - Foodmaster, de franchise cafetariaformule van FHC Formulebeheer, heeft in Nieuw-Vennep de nieuwe huisstijl gelanceerd. Onder het motto ‘De lekkerste sinds vroeger’ omarmt Foodmaster in de nieuwe uitstraling de traditionele cafetaria, maar dan in een modern jasje. Nergens anders ter wereld kennen ze de cafetaria zoals in Nederland. Foodmaster is trots op deze frituurcultuur en wil dat in al haar vestigingen laten zien. “Met Foodmaster omarmen we dit mooie stukje Nederlandse frituurcultuur”, aldus Chantal van der Meer, marketing manager FHC Formulebeheer. “De uitstraling van het merk heeft een referentie naar vroeger, maar is wel hedendaags. Enkele elementen uit de nieuwe Foodmaster zijn metrotegels met onze pay-off ‘De lekkerste sinds vroeger’, een frituurcultuur tijdlijn op de muur, een denim bank en digitale menuborden.” Bezorgen Volgens Van der Meer blijft ook in de nieuwe formule het assortiment van Foodmaster een typisch cafetaria assortiment. Daarbij komt er meer aandacht voor thuisbezorgen en online bestellen, ook in de winkel zelf. De komende periode wordt de vernieuwde huisstijl doorvertaald naar de vestigingen. De vestiging in Tiel diende als pilotstore en is al helemaal vernieuwd. Vanaf nu worden ook de andere vestigingen omgebouwd. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht



Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees bericht

FHC kiest voor Vega Frick van GoodLife Foods

Formulenieuws – Vegetarische producten staan overal meer in de belangstelling bij de consument. Ook in het cafetariabedrijf en op andere horecalocaties wordt het assortiment vegetarische producten steeds uitgebreider. FHC Formulebeheer ziet de verschuiving in de markt eveneens en kiest voor formules Family en Foodmaster nu voor uitbreiding met de vegetarische frikandel Vega Frick van GoodLife Foods.

Lees bericht



FHC maakt live-uitzending van Ondernemersdag 2020

Formulenieuws – De jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer op een bijzondere locatie ging dit jaar niet door als gevolg van alle coronamaatregelen, maar bijzonder was de dag wel; deze keer werd de bijeenkomst volledig online uitgezonden, met als toepasselijke titel: For a Better Day.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid