Salomon Foodworld wil bijdrage leveren aan succesvolle heropening
Heropening - Salomon Foodworld wil horecaondernemers helpen met een goede opstart van de horeca-activiteiten en komt met tips, checklists, feiten en inspiratievolle ideeën die gratis te downloaden zijn. Met de hartenkreet ‘Eindelijk weer gastheer’ wil het bedrijf laten zien, ook aan de sectoren die nu nog gesloten zijn, zoals de hotels, hoe een vloeiende start onder de nieuwe voorwaarden mogelijk is.
Salomon Foodworld zet de belangrijkste aspecten en tips op een rij voor de horecaondernemers en wil op die manier de bedrijven stap voor stap meenemen naar een nieuwe situatie. Eentje waar gelet moet worden op een aantal basisvoorwaarden, zoals hygiëne , equipment, vergunningen, personeel en voldoende voorraad. De checklist in de folder biedt voor die aspecten een handige tool, omdat het alle punten toont waarmee iedereen vooraf rekening moet houden. Daarnaast is ook van belang dat de verkregen ruimte door de versoepelingen buiten optimaal wordt ingevuld met een juist productaanbod. Ook daarin worden de ondernemers ondersteund met praktische tips
Ideeën
Salomon schat in dat ondernemers vooral in het begin het lastig vinden om alles op een goede manier te managen. Vragen die daarbij naar voren komen zijn: hoe kan ik de gerechten op mijn menukaart flexibel invullen, mijn kosten in de hand houden en toch een attractief aanbod presenteren? Om die reden komt Salomon met oplossingen en product ideeën, die gemakkelijk zijn te verwerken en die gasten toch verrassen. Bovendien worden de producten voorzien van rekenvoorbeelden zodat de marges inzichtelijk worden.
De 11-pagina’s tellende folder is hier gratis te downloaden.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Van Gelder gaat plantaardig maatwerk leveren
Introductie – Groente en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk gaat plantaardig maatwerk leveren voor horecaondernemers. Het gaat om duurzame, gezonde en plantaardige producten voor de zorg- en horecasector.
Lees berichtDrie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag
Onderzoek - Drie op de vijf horecamedewerkers overwegen hun baan op te zeggen, zo blijkt uit nieuw onderzoek onder horecamedewerkers. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal verdrievoudigd.
Lees berichtGrapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees bericht