UberEATS breidt maaltijdbezorging via app uit naar Utrecht

In de UberEATS app vinden gebruikers een breed aanbod aan maaltijden van kwalitatief goede Utrechtse restaurants

Bezorging - Maaltijdbezorging via de app van UberEATS naar huis, kantoor of onderweg is vanaf vrijdag ook mogelijk in Utrecht. De Domstad is de tweede stad in Nederland, na Amsterdam, waar UberEATS maaltijden gaat bezorgen.

Utrechters kunnen vanaf vrijdag dagelijks tussen 11.00 uur en 23.00 uur kiezen uit honderden maaltijden van lokale restaurants in de UberEATS app. UberEATS rekent in Utrecht permanent geen bezorgkosten en vraagt geen minimum bestelbedrag. “We maken gebruik van onze technologie op het gebied van logistiek voor het bezorgen van maaltijden”, licht general manager Marco Knitel van UberEATS Nederland toe. “Met de ervaring die we in Amsterdam hebben opgedaan, weten we dat we in Utrecht een ontzettend efficiënt model kunnen neerzetten en geen bezorgkosten hoeven te rekenen. In combinatie met een uitgebreid aanbod aan maaltijden en restaurants verwachten we in Utrecht een vliegende start.”

Aanbod
In de UberEATS app vinden gebruikers een breed aanbod aan maaltijden van kwalitatief goede Utrechtse restaurants, variërend van salades en poké bowls tot hamburgers en spareribs. Onder andere lokale favorieten als Speck, Stan & Co en Buck’s BBQ House zijn te bestellen via UberEATS, maar ook populaire ketens zoals SLA en Poke Perfect zijn beschikbaar. Om van de dienst gebruik te maken moet de gebruiker de UberEATS app downloaden voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete producten en betaalt in de app met zijn of haar creditcard of PayPal account. Gerechten zijn leverbaar binnen 30 minuten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk