Drees Peter van den Bosch vertrekt onverwachts bij Hutten


Drees Peter van den Bosch en Bob Hutten bij de overdracht in januari 2021

Persoonlijk  – Drees Peter van den Bosch heeft aangekondigd te vertrekken als Algemeen Directeur bij Hutten. Op 1 januari 2021 nam hij de dagelijkse leiding over van Bob Hutten, die laat weten dat het vertrek in goed overleg is gegaan en met wederzijds respect. Het vertrek is onverwachts.

“Hutten heeft een lastig jaar achter de rug, “ aldus Bob Hutten. “Aan de ene kant was er veel omzetgroei, maar we hadden ook te maken met hoge kostenstijgingen en een groot personeelstekort. De afgelopen maanden heeft Drees samen met veel mensen uit het bedrijf intensief samengewerkt aan het plan voor 2023. In deze tijd is er ook veel en uitvoerig overleg geweest met de leden van de Raad van Commissarissen. Drees voelde na deze gesprekken te weinig steun om het plan daadkrachtig te kunnen uitvoeren. Dat was wat hem betreft geen goede basis om door te gaan en hij heeft daarop zelf het besluit genomen om weg te gaan.”

De Raad van Commissarissen en de directie van Hutten hebben besloten dat Bob Hutten opvolger wordt. Hij neemt per direct formeel de taken over van Drees Peter van den Bosch.

Bron: Hutten/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Aviko gaat met ketenpartners frietketen verduurzamen

Verduurzamen - Aviko gaat samen met een aantal partners werken aan het verder verduurzamen van de waardeketen van aardappelfriet. Samen met Derks Akkerbouw, AB Texel, Dasko Koel- en Vriestransport en Hutten Catering willen deze vijf partijen zich gezamenlijk inzetten om de CO2-uitstoot binnen de keten - van teler tot tafel - tegen 2030 net zero te krijgen.

Lees bericht



Houben gaat samenwerken met zorgbakkerij van Hutten

Samenwerking  - Houben Worstenbrood uit Eindhoven en Hutten uit Veghel hebben de handen ineengeslagen en gaan samenwerken. Vanaf vandaag worden de worstenbroden gerold en gebakken in de zorgbakkerij van Hutten. Ook de receptuur van de bekende Brabantse worstenbroodjes is iets aangepast.

Lees bericht

Hutten stelt Raad van Commissarissen samen

Benoeming – Hutten heeft sinds het voorjaar van 2021 een Raad van Commissarissen aangesteld. Die aanstelling volgde op het overdragen van het directeurschap van Bob Hutten aan Drees Peter van den Bosch per 1 januari. Naast voorzitter Bob Hutten bestaat de raad uit Edwin Heeren en Harry Brouwer.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid