Airport Eindhoven opent horecaconcept The Bar


Luchthaven – De reizigers van airport Eindhoven kunnen voortaan voor hun drankje terecht bij The Bar. Deze nieuwe horecalocatie opende vorig week stilletjes de deuren. The bar is een nieuw horecaconcept van de horecagroep Vermaat en Belvedair, een van de exploitanten op de luchthaven in Eindhoven. Belvedair is al jarenlang partner van airport Eindhoven. The bar is gevestigd op de eerste etage en wordt eveneens geëxploiteerd in samenwerking met bierbrouwer Bavaria. Eindhoven Airport is sowieso bezig met een enorme upgrading. Eerder werd een nieuw La Place-restaurant geopend en in april wordt op de eerste etage een Starbucksfiliaal gevestigd. Ook de horeca en de winkels op de begane grond krijgen een facelift deze zomer. De luchthaven in Eindhoven is de laatste jaren fors gegroeid in aantal reizigers. Vorig jaar verwelkomde de luchthaven meer dan 5 miljoen reizigers. Bron: @FoodClicks Luchthaven – De reizigers van airport Eindhoven kunnen voortaan voor hun drankje terecht bij The Bar. Deze nieuwe horecalocatie opende vorig week stilletjes de deuren. The bar is een nieuw horecaconcept van de horecagroep Vermaat en Belvedair, een van de exploitanten op de luchthaven in Eindhoven. Belvedair is al jarenlang partner van airport Eindhoven. The bar is gevestigd op de eerste etage en wordt eveneens geëxploiteerd in samenwerking met bierbrouwer Bavaria. Eindhoven Airport is sowieso bezig met een enorme upgrading. Eerder werd een nieuw La Place-restaurant geopend en in april wordt op de eerste etage een Starbucksfiliaal gevestigd. Ook de horeca en de winkels op de begane grond krijgen een facelift deze zomer. De luchthaven in Eindhoven is de laatste jaren fors gegroeid in aantal reizigers. Vorig jaar verwelkomde de luchthaven meer dan 5 miljoen reizigers. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coöperatie DELA introduceert nieuw horeca-assortiment

Uitvaartcatering – Coöperatie DELA laat weten dat de uitvaartorganisatie na een proefperiode bij een zestal locaties het horeca-assortiment heeft aangepast. Na de proef, die eind vorig jaar werd gehouden, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd. DELA heeft bij de samenstelling samengewerkt met partner Vermaat.

Lees bericht


Younique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel

Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm.  Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.

Lees bericht




Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht

Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid