Bidfood komt met livestream vanuit de horecakeuken


Groothandel - Bidfood breidt haar platform Foodyard uit met ‘Hi Chef’: een livestream die elke maand wordt uitgezonden vanuit de keuken van een chef. Deze vertelt over zijn werkwijze en beantwoord live vragen van het publiek. De eerste chef die aan ‘Hi Chef’ meewerkte was Jan Smink (eigenaar van Restaurant Smink, daarvoor chef bij De Librije***). Hij liet als eerste de camera toe in zijn keuken, om te laten zien hoe hij 3D printers inzet bij de bereiding van gerechten. Tijdens de tweede editie behandelde Menno Post (eigenaar Olivijn, daarvoor chef bij De Bokkedoorns**) het thema ‘geen gekloot op je bord’. “Chefs die zich willen ontwikkelen kunnen niet zonder nieuwe inspiratie”, zegt Vivian Bruinsma, Community Manager van Foodyard. “Daarom is verbinding met je vakgenoten belangrijk, dan leer je van elkaar. Foodyard faciliteert die connectie.” FoodYard zendt voortaan elke maand 45 minuten lang ‘Hi Chef’ live uit vanuit de keuken van een chef met visie. Wie is de chef? De volgende Hi Chef livestream start donderdag 8 november om 13.00 uur vanuit de keuken van sterrenrestaurant Pure C. Chef Syrco Bakker gaat dan in op het thema foodpairing, aan de hand van zijn gerechten bij Pure C en de cocktails van Blueness. Wie vragen heeft kan ze al stellen aan Syrco via foodyard.nl/hi-chef. De vragen worden donderdag beantwoord door Syrco live tijdens de uitzending. Bron: @FoodClicks Groothandel - Bidfood breidt haar platform Foodyard uit met ‘Hi Chef’: een livestream die elke maand wordt uitgezonden vanuit de keuken van een chef. Deze vertelt over zijn werkwijze en beantwoord live vragen van het publiek. De eerste chef die aan ‘Hi Chef’ meewerkte was Jan Smink (eigenaar van Restaurant Smink, daarvoor chef bij De Librije***). Hij liet als eerste de camera toe in zijn keuken, om te laten zien hoe hij 3D printers inzet bij de bereiding van gerechten. Tijdens de tweede editie behandelde Menno Post (eigenaar Olivijn, daarvoor chef bij De Bokkedoorns**) het thema ‘geen gekloot op je bord’. “Chefs die zich willen ontwikkelen kunnen niet zonder nieuwe inspiratie”, zegt Vivian Bruinsma, Community Manager van Foodyard. “Daarom is verbinding met je vakgenoten belangrijk, dan leer je van elkaar. Foodyard faciliteert die connectie.” FoodYard zendt voortaan elke maand 45 minuten lang ‘Hi Chef’ live uit vanuit de keuken van een chef met visie. Wie is de chef? De volgende Hi Chef livestream start donderdag 8 november om 13.00 uur vanuit de keuken van sterrenrestaurant Pure C. Chef Syrco Bakker gaat dan in op het thema foodpairing, aan de hand van zijn gerechten bij Pure C en de cocktails van Blueness. Wie vragen heeft kan ze al stellen aan Syrco via foodyard.nl/hi-chef. De vragen worden donderdag beantwoord door Syrco live tijdens de uitzending. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid