Hema lanceert nieuwe horecaformule met zak verse friet voor onderweg


Formulenieuws - Winkelketen Hema gaat naast de bekende rookworst ook verse friet verkopen. Een test moet uitwijzen of de klant het warenhuis ook ziet als aankoopkanaal voor een patatje mèt. De pilot met de verkoop van verse friet loopt in de Hema-vestigingen in Harderwijk, Maassluis en Sneek. Dit meldt vakblad @FoodClicks in de uitgave die zaterdag is verschenen. De pilot met de verkoop van verse friet in een puntzak maakt onderdeel uit van een verder ontwikkelde winkelformule van Hema die nog meer inzet op horeca. In deze winkels met het zogenaamde Hema Keuken-concept staan vers eten, gemak, narrowcasting, storytelling en live cooking centraal. Hema heeft inmiddels vier locatie met het verbeterde horecaconcept, maar niet al deze locaties verkopen ook de verse friet. Het warenhuis bekijkt steeds per locatie welke ruimte er is voor een aanvullend assortiment. Dat kunnen pizza’s zijn, maar ook snacks en friet. Voor de friet gebruikt Hema een speciaal geselecteerde aardappelsoort. Take away Na Shell en Albert Heijn to go die eerder al startten met de verkoop van verse friet, begeeft nu ook Hema zich op de markt van gefrituurde snacks en friet mèt saus. Snacks en friet worden steeds vaker aangeboden buiten de traditionele cafetariakanalen. Op de drie Hema-locaties die meedoen aan de test wordt de friet bij de take-away aan de straatkant verkocht. Een puntzak friet is voor 2,50 euro verkrijgbaar inclusief saus naar keuze. Meer willen weten over de veranderingen binnen Hema, lees de @FoodClicks-uitgave die zaterdag 1 juni is verschenen. Geen abonnee? Meld je hier aan voor een gratis abonnenment op de digitale uitgave. Formulenieuws - Winkelketen Hema gaat naast de bekende rookworst ook verse friet verkopen. Een test moet uitwijzen of de klant het warenhuis ook ziet als aankoopkanaal voor een patatje mèt. De pilot met de verkoop van verse friet loopt in de Hema-vestigingen in Harderwijk, Maassluis en Sneek. Dit meldt vakblad @FoodClicks in de uitgave die zaterdag is verschenen. De pilot met de verkoop van verse friet in een puntzak maakt onderdeel uit van een verder ontwikkelde winkelformule van Hema die nog meer inzet op horeca. In deze winkels met het zogenaamde Hema Keuken-concept staan vers eten, gemak, narrowcasting, storytelling en live cooking centraal. Hema heeft inmiddels vier locatie met het verbeterde horecaconcept, maar niet al deze locaties verkopen ook de verse friet. Het warenhuis bekijkt steeds per locatie welke ruimte er is voor een aanvullend assortiment. Dat kunnen pizza’s zijn, maar ook snacks en friet. Voor de friet gebruikt Hema een speciaal geselecteerde aardappelsoort. Take away Na Shell en Albert Heijn to go die eerder al startten met de verkoop van verse friet, begeeft nu ook Hema zich op de markt van gefrituurde snacks en friet mèt saus. Snacks en friet worden steeds vaker aangeboden buiten de traditionele cafetariakanalen. Op de drie Hema-locaties die meedoen aan de test wordt de friet bij de take-away aan de straatkant verkocht. Een puntzak friet is voor 2,50 euro verkrijgbaar inclusief saus naar keuze. Meer willen weten over de veranderingen binnen Hema, lees de @FoodClicks-uitgave die zaterdag 1 juni is verschenen. Geen abonnee? Meld je hier aan voor een gratis abonnenment op de digitale uitgave.

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid