Lagardère laat in Zaandam eerste Smullers nieuwe stijl zien


Formulenieuws - Lagardère Travel Retail heeft woensdag het vernieuwde concept van snackbarketen Smullers gelanceerd. De locatie in Zaandam moet het nieuwe gezicht worden van de voormalige NS-formule. De door Lagardère ontwikkelde formule is open, licht en ruimtelijk gehouden. Het witte interieur is wel wennen, zeker na de enigszins gedateerde kleuren van de eerste uitvoering van gemaksformule Smullers. Verder valt in Zaandam op dat de klant bij binnenkomst via kleurenlijnen op de grond naar de snackmuur wordt geleid, waarbij de kleuren corresponderen met het soort artikel. Zo is er een lijn hamburgers, vegetarisch, snacks en drinks. Duidelijk in de opzet is dat Smullers gaat werken met merken. Coca-Cola is een van de ‘preferred suppliers’ en prominent aanwezig, aangevuld met de ijstheeën van Lipton. Ook op snackgebied wordt samengewerkt. Welke aanbieders dat zijn wordt in de zaanse vestiging vooralsnog niet zichtbaar gecommuniceerd. (In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de vernieuwde Smullers) Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Lagardère Travel Retail heeft woensdag het vernieuwde concept van snackbarketen Smullers gelanceerd. De locatie in Zaandam moet het nieuwe gezicht worden van de voormalige NS-formule. De door Lagardère ontwikkelde formule is open, licht en ruimtelijk gehouden. Het witte interieur is wel wennen, zeker na de enigszins gedateerde kleuren van de eerste uitvoering van gemaksformule Smullers. Verder valt in Zaandam op dat de klant bij binnenkomst via kleurenlijnen op de grond naar de snackmuur wordt geleid, waarbij de kleuren corresponderen met het soort artikel. Zo is er een lijn hamburgers, vegetarisch, snacks en drinks. Duidelijk in de opzet is dat Smullers gaat werken met merken. Coca-Cola is een van de ‘preferred suppliers’ en prominent aanwezig, aangevuld met de ijstheeën van Lipton. Ook op snackgebied wordt samengewerkt. Welke aanbieders dat zijn wordt in de zaanse vestiging vooralsnog niet zichtbaar gecommuniceerd. (In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de vernieuwde Smullers) Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Tweede Nederlandse BrewDog opent op Amsterdam CS

Formulenieuws – BrewDog opent op het Amsterdam Centraal Station de tweede locatie van het café in Nederland. Eerder opende BrewDog al Rotterdam Outpost. Deze BrewDog bar is wel de eerste in Nederland met nieuwe franchise- exploitatiepartner SSP.

Lees bericht

Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

Lees bericht

Herbruikbare beker wordt het nieuwe normaal op het station

Stationshops - Als het aan NS ligt, wordt het drinken uit een herbruikbare beker op het station het nieuwe normaal. Om het gebruik van herbruikbare bekers te stimuleren vraagt NS samen met verschillende ondernemers op het station hier opnieuw aandacht voor met de ‘Bring Your Own’ campagne.

Lees bericht


NS Kiosk lanceert eigen sandwichlijn en narrowcasting

Reizigersshop – NS-formule Kiosk is op alle fronten hard bezig stappen te zetten. Lanceerde het bedrijf eerder deze week een eigen lijn sandwiches onder private label, later die week startte de shopformule ook met het plaatsen van digitale schermen in de winkels en in de etalages.

Lees bericht

Klimaat positief eetconcept Natoo opent op Rotterdam CS

Formulenieuws – Formuleorganisatie Lagardère Travel Retail opent op een drietal NS-stations een nieuw klimaat positief foodconcept genaamd Natoo. Dit internationale foodconcept gericht op gezonde voeding opent eerst op Rotterdam CS en daarna op Den Haag CS en Leiden CS. Natoo wordt bestempeld als klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid