New York Pizza voortaan op zondag open voor de lunch

New York Pizza voortaan op elke zondag open voor de lunch

Formulenieuws – Liefhebbers van pizza’s, sides en desserts kunnen vanaf zondag 21 april voortaan voor hun lunch ook terecht bij de vestigingen van New York Pizza. Alle vestigingen van het Nederlandse delivery-bedrijf gaan vanaf die datum voortaan vanaf 12.00 uur open. Nieuw op het menu komen dan tevens de Toasted Sandwiches.

Met de opening op zondag speelt New York Pizza beter in op de wensen van de klant en de snelgroeiende lunchmarkt. “Nederlanders lunchen steeds vaker buiten de deur en laten meer en meer hun maaltijden bezorgen. Het afgelopen jaar hebben we met tientallen vestigingen uitvoerig getest en deze testen waren zonder landelijke marketing al zeer succesvol. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen gaan we nu met al onze 200 vestigingen landelijk open voor lunch op zondag,” aldus Philippe Vorst, directeur en oprichter van New York Pizza.

Toasted Sandwiches

Nieuw zijn de zes soorten Toasted Sandwiches. “De sandwiches hebben de bite van een broodje, maar wel met een New Yorkse twist, zoals je van New York Pizza gewend bent” aldus Vorst. Hiermee speelt het bedrijf op een eigen manier in op de broodcultuur in Nederland. De Toasted Sandwiches zijn te verkrijgen in de smaken Caprese, Shoarma, Tuna Melt, Ham & Cheese, All The Meats en Hete kip.

Bron: New York Pizza/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek