Richard Versleijen Hoofd Category Management SPAR


Richard Versleijen is aangesteld als de nieuwe Hoofd Category Management binnen het team Commercie van SPAR

Benoeming - Richard Versleijen is aangesteld als de nieuwe Hoofd Category Management binnen het team Commercie van SPAR. Hij volgt in die functie Tom Berden op, die binnen SPAR de functie krijgt van Multi Franchise.

Versleijen heeft ruim ervaring in het supermarktkanaal. De afgelopen 7 jaar vervulde hij de rol van Hoofd Category Management bij Jan Linders, waar hij volgens SPAR een belangrijke rol speelde in de transitie naar Albert Heijn. Eerder was hij werkzaam bij Sligro en Makro. Versleijen zal direct rapporteren aan Chantal de Rijk-Bex, die sinds juli de nieuwe Commercieel Directeur is. De Rijk heeft de leiding over verschillende afdelingen, waaronder Category Management, Marketing, E-commerce, Retailmedia, Master Data Management, en Multifranchise & Partners.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR en Statiegeld Nederland lanceren Statieheld-pilot

Formulenieuws - SPAR en Statiegeld Nederland de starten op drie universiteiten, waar SPAR is gevestigd, een pilot met het inleveren van blikjes en flesjes voor statiegeld. De Statieheld-pilot start op de locaties Hogeschool Utrecht, TU Eindhoven en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor de pilot worden automaten ingezet, die gebruik maken van het RAAS-model (RVM As A System). De automaten bieden...

Lees bericht






Uitdagende tijden blijven Sligro parten spelen

Groothandel - De omzet van de Groep over het eerste halfjaar 2024 bedroeg € 1.393 miljoen, een afname van 0,7% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2023. Desondanks bleef onze ebitda met € 55 miljoen gelijk aan vorig jaar en nam het bedrijfsresultaat met € 2 miljoen toe tot € 6 miljoen. De nettowinst nam door gestegen rentelasten af tot een verlies van € 1 miljoen.

Lees bericht

Feyenoord en Sligro verlengen samenwerking met 5 jaar

Samenwerking - Feyenoord Rotterdam N.V. en Sligro hebben het partnership met vijf jaar verlengd. De horecagroothandel is daarmee tot 1 juli 2029 als Official Food Partner aan de club verbonden. Ook blijft Sligro food- en non-foodproducten leveren aan De Kuip. Dat meldt Sligro Food Group.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid