Appèl komt met ‘best basic’-opties bij TU Delft


Appèl gaat op de TU Delft ook nieuwe foodconcepten neerzetten

Catering – Cateraar Appèl, die met de ingang van het nieuwe studiejaar de horeca-activiteiten verzorgt bij de TU Delft, komt daar op de uitgiftepunten met ‘best basic’-opties. Het gaat om producten die binnen de categorie in een betaalbare variant worden aangeboden.

Onder de ‘best basic’-opties vallen bijvoorbeeld een betaalbare soep en een goedkoop broodje. Ook salades en snacks hebben allemaal een variant die scherp geprijsd is. Maar ook combinatiedeals worden ingezet. Zo wordt elke donderdag van de maand een ‘super budget deal’ aangeboden. Zo’n super budget deal kan bestaan uit een soep met een belegd broodje voor 2,95, licht conceptontwikkelaar Evy de Wilde bij Appèl tegenover het platform Delta van de TU Delft toe.

Vers bereid

De speciale deals zijn ingezet omdat Appèl samen met de TU Delft stappen gaat zetten in het verder verduurzamen van het voedingsaanbod, maar ook omdat alles vrijwel vers wordt bereid op de locaties. De inzet van koks en medewerkers die de bereiding moeten doen zou zorgen voor een hoger prijskaartje. Om gebruikers van de horeca te overtuigen dat het aanbod niet duurder is, worden de deals ingezet. De Wilde laat in een reactie aan Delta weten veel van de ‘best basic’-opties en de super budget deals te verwachten.

Vegetarisch

Op de TU Delft biedt Appèl een uitgebreid vegetarisch - en deels ook veganistisch - aanbod. Twee locaties op de campus zijn zelfs volledig vegetarisch. De TU Delft was de eerste universiteit in Nederland die voor een volledig vegetarisch aanbod ging in één van de restaurants.

Bron: Delta/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Private Labelbeurs PLMA vult negen RAI-hallen met food

Vakbeurzen - Ruim 2.950 exposanten uit 70 landen gaan op 28 en 29 mei de beurshallen vullen van de RAI in Amsterdam. Negen hallen van het Amsterdam Convention Centre worden in beslag genomen door de foodbedrijven. De PLMA is daarmee de grootste foodvakbeurs in Nederland.

Lees bericht


Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht

Naam Markies Catering verdwijnt en wordt Appèl

Catering - Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. De cateraar uit Den Bosch wil met de naamswijzigingen het merk Appèl versterken en de dienstverlening verdere verbeteren.

Lees bericht



Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht

McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid